Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
коїться в чаті. Вертеп, мабуть.(не в християнському сенсі
)
![]()
Бережи вас Боже!Вакханалія.
Доброго ранку, смачної кави, добра в серці![]()
А поряд морозива зовсім добути нема де?Хочу додому, бо там морозиво![]()
На роботі я морозиво не хочу, бо його треба їсти лежачи на дивані в приємній обстановціА поряд морозива зовсім добути нема де?![]()
Що є, то є - на роботі не розляжешсяНа роботі я морозиво не хочу, бо його треба їсти лежачи на дивані в приємній обстановці![]()
Тільки в поєдинку!А поряд морозива зовсім добути нема де?![]()
Мені оселедця принесли, зараз думатиму як його їстийого треба їсти лежачи на дивані в приємній обстановці![]()
Звичайно лежачи на дивані, як же ще.))Мені оселедця принесли, зараз думатиму як його їсти![]()
Перестановка - це добре для психіки. Якщо не психанути у процесіЗробили з подругою перестановку. Оце після масажу тягати меблі - саме воно 😠
Але я давно вже про це думала, бо ліжко біля вікон мене напружує. А тепер я сховаюся за шафою![]()
Я ледва відбилася від оселедця сьогодні, щоб його НЕ приносилиМені оселедця принесли, зараз думатиму як його їсти![]()
Ідуть оселедці!Я ледва відбилася від оселедця сьогодні, щоб його НЕ приносилиНавіть посмажила капусту
![]()
Чому? Не хочеш чистити?ледва відбилася від оселедця сьогодні, щоб його НЕ приносили
Нема настрою на оселедецьЧому? Не хочеш чистити?
Так а чого відмовляла? Хто хотів його їсти, то хай би приніс і ївНема настрою на оселедецьНу так же воно в организмі. "Хочу оселедця з картоплею!" Чи "Хочу гречаної каши з м'ясом!" чи "хочу олів'є!"
Так ось, сьогодні "не хочу оседедця!".
Щодо чистити. Ще чого- хай його чистить той, хто хоче його їсти.