Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, гаразд. Припустимо, намалювала. І що - від цього почнуть в реалі з'являтися шляхи вирішення проблеми?

Вірю у те, що дійсно у всесвіті (проявленном та непроявленном) все єдине. Що творець грається у "різні" частини, відокремлюючи.То ти ж ні у що не віриш.
ПацюкЦікаво, хто це? Акула з ногами?

Звісно що такі. Але в цього вираз не тільки зацікавлення а ще й оцінки. Такий, наче: "А що, молоді люди, як ви засвоїли новий матеріал? Нумо, нумо..."Вираз цікавості. Хіба кози не такі?![]()
Зайський масаж.- А ну злазь з мене! Фулюган!
![]()
Сємкі є? А якщо знайду?
Чомусь коли засинала мені згадувався Крим. Багато років тому. Як ми сиділи на березі на дикому пляжі та чекали коли море викине нам на берег піратський скарб. Замість скарбу воно винесло хлопчика. Років восьми. Вигорілого до білобрисості( чи як це українскою?), худенького і синенького. Тому, що схоже, він у воду заліз на світанку, а виліз тільки зараз, в обід. Тремтіння його било хвилями, то великими, то дрібними, шкіра стала гусячою.Ну що - мовчатимемо весь день чи щось обговоримо?
Як гарно написано! В якусь мить я подумала, що уривок з книгиЧомусь коли засинала мені згадувався Крим. Багато років тому. Як ми сиділи на березі на дикому пляжі та чекали коли море викине нам на берег піратський скарб. Замість скарбу воно винесло хлопчика. Років восьми. Вигорілого до білобрисості( чи як це українскою?), худенького і синенького. Тому, що схоже, він у воду заліз на світанку, а виліз тільки зараз, в обід. Тремтіння його било хвилями, то великими, то дрібними, шкіра стала гусячою.
Так вигоряють і купаються тільки місцеві діти.
Ми його покликали до себе, хотіли вкрити ковдрою.
-Не треба, я зараз на камінчиках гарячих полежу!
Стукаючи зубами зняв мокрі труси не соромлячись, розклав на гальці, придавив більшим каменем і сам ліг, світячи білою дупцею.
Ми напоїли його горячим чаєм з печивом, а він розповідав, що плавав з рибами. Ми пожартували, що добре хоч не з крокодилами. Хлопчік глянув і дуже серйозно відповів, що крокодилів тут нема. І я зрозуміла, що для нього було неймовірно важливо плавати саме з рибами. Не знаю чому. Але для цього он втік рано вранці з дому.
Малий зігрівся, труси висохли, він підвівся, схожий на статую маленького грецького бога-хлопчика. Вліз у них. Усміхнувся.
- Дякую вам люди! Я сухий та теплий! Тепер мама мене не приб'є!
І побіг доріжкою через виноградники...
Не знаю чому згалось саме це...

Щось обговоримо.Ну що - мовчатимемо весь день чи щось обговоримо?
А піратські ти принципово не дивишся?Оце думаю треба кіно подивитися, а підписка і закінчилася.
У мене тільки телефон при собі.А піратські ти принципово не дивишся?
А яка різниця, який саме девайс? Дивися з телефонуУ мене тільки телефон при собі.

Воно все одно є в цитаті). Так ось, якщо замість кіл буде чашка кави, тоді я згодна 
Де?А яка різниця, який саме девайс? Дивися з телефону![]()