Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Чую пісню, думаю - о, яка прикольна, гарна, схожа на стиль 70-х.. Невже так хтось зараз пише.. Полізла розбиратися - ремейк пісні 77 року. :) Дуже непогано, танцюю.

Чомусь коли засинала мені згадувався Крим. Багато років тому. Як ми сиділи на березі на дикому пляжі та чекали коли море викине нам на берег піратський скарб. Замість скарбу воно винесло хлопчика. Років восьми. Вигорілого до білобрисості( чи як це українскою?), худенького і синенького. Тому, що схоже, він у воду заліз на світанку, а виліз тільки зараз, в обід. Тремтіння його било хвилями, то великими, то дрібними, шкіра стала гусячою.
Так вигоряють і купаються тільки місцеві діти.
Ми його покликали до себе, хотіли вкрити ковдрою.
-Не треба, я зараз на камінчиках гарячих полежу!
Стукаючи зубами зняв мокрі труси не соромлячись, розклав на гальці, придавив більшим каменем і сам ліг, світячи білою дупцею.
Ми напоїли його горячим чаєм з печивом, а він розповідав, що плавав з рибами. Ми пожартували, що добре хоч не з крокодилами. Хлопчік глянув і дуже серйозно відповів, що крокодилів тут нема. І я зрозуміла, що для нього було неймовірно важливо плавати саме з рибами. Не знаю чому. Але для цього он втік рано вранці з дому.
Малий зігрівся, труси висохли, він підвівся, схожий на статую маленького грецького бога-хлопчика. Вліз у них. Усміхнувся.
- Дякую вам люди! Я сухий та теплий! Тепер мама мене не приб'є!
І побіг доріжкою через виноградники...

Не знаю чому згалось саме це...
Років 15 тому було. На одному пляжі дівчинка років 5-ти звертається до мене: "Мама плаває, я її чекаю. Мама плаває завжди дуже довго, мені сумно, нудно, скоріш би повернулася.." і таке інше. Так, іноді місцеві жителі моря дійсно стають ким-то типу амфібій і ведуть якийсь напівводний спосіб життя. Тільки зрідка вилазячи на поверхню :) Мамаша, звичайно, зовсім в неадекваті. Дитина блукає одна і незрозуміло, до чого це призведе. Точніше, після твоєї розповіді - скоріш за все до того ж самого. Дівчинка теж стане амфібією. Ну, хотілося б думати, що ні до чого поганого.

Ех, не побачила я північне сяйво :( Мама не стала мене гукати, бо подумала, що я знов хвилюватимуся, бо незрозуміло чи то пожежа чи ще якесь лихо.
Отже, якби справді сталося щось дуже лихе, то я б про це дізналася, коли було б вже запізно :rolleyes:

То що ти поробляєш у відпустці?

f3a664558b62c2ef8e83ce5c1a906d46.webp

Ех, не побачила я північне сяйво :( Мама не стала мене гукати, бо подумала, що я знов хвилюватимуся, бо незрозуміло чи то пожежа чи ще якесь лихо.
Отже, якби справді сталося щось дуже лихе, то я б про це дізналася, коли було б вже запізно :rolleyes:
Ну хоча б сказала, якого воно кольору було?

Дякую, дуже прикольно! :) Цю пісню можу слухати сто разів будь-якою мовою :-) Пишуть:
Текст пісні. (Гумористичний грузинський кавер на "Італодиско").

Вони приїжджають до нашої країни,
"Кіллерс" і "Марун 5" - навіть сам Джеймс Браун.
Стінг приїжджав тут як тричі,
Я сам бачив його наживо, – а «Джипсі» станцювали тут джайв.

Шакіра заспівала - так, і Елтон Джон зіграв,
Станцював під Бонні М., - я втомився;
"Дракони" вийшли на стадіон - закрили її на повну,
Бруно Марс приїде зараз – дуже скоро!

Коли ми всіх відішлемо, твоя черга – діджей!

Сьогодні тобі доведеться ризикнути, зіграй грузинське Диско, покрути цей диск – дай нам почути!
Це наше грузинське Диско, а не Сан-Франциско, просто відчуй – посунь за мною!
ааааа!
Знай це не Ібіца, тут хачапурі краще ніж піца!
Залишайся, не треба гніватися,
Коли все закінчиться, ми розпочнемо грузинське Диско!

Мераб Кашіа – міський співак,
"Сахе" - це чистий Соул, група "Шин" - Джазовий соус,
«4 Гія» — гарний вибір,
Хтось співає іноземною, а хтось – зовсім перебір!

"Гордела" виконують Фольклор, а Кабу читає реп.
Качаю головою у «Мгзавребі» – вже втомився!
Брати Бурдулі люблять рок, не будемо чекати роками,
Настав час зіграти Диско – зовсім скоро!

А є такий же сайт шоб повноекранний режим був без заголовка?
А де там заголовок? Спеціально відкрила на телефоні і зробила скрін. Ненавмисно такий пікантний момент попався :-) Тобто, мабуть, у тебе інакше виглядає, бо у тебе айфон.
Screenshot_2023-11-05-21-53-43-657_com.android.browser.png

А де там заголовок? Спеціально відкрила на телефоні і зробила скрін. Ненавмисно такий пікантний момент попався :-) Тобто, мабуть, у тебе інакше виглядає, бо у тебе айфон.
В мене ще назва сайта стирчить.

Років 15 тому було. На одному пляжі дівчинка років 5-ти звертається до мене: "Мама плаває, я її чекаю. Мама плаває завжди дуже довго, мені сумно, нудно, скоріш би повернулася.." і таке інше. Так, іноді місцеві жителі моря дійсно стають ким-то типу амфібій і ведуть якийсь напівводний спосіб життя. Тільки зрідка вилазячи на поверхню :) Мамаша, звичайно, зовсім в неадекваті. Дитина блукає одна і незрозуміло, до чого це призведе. Точніше, після твоєї розповіді - скоріш за все до того ж самого. Дівчинка теж стане амфібією. Ну, хотілося б думати, що ні до чого поганого.
Одна моя приятелька – містер спорту з плавання. Її чоловік також і навіть чемпіон чогось. Загалом вони з одного гнізда, тобто басейну. Ну і ось - варто їм опинитися біля води, як вони миттєво вже були в ній. Годинами плавали так що потіли (це у воді-то!) ****ом там же займалися! На питання "Як? Треба ж точку опори!" - "У воді? Не треба!" Калани якісь, а не люди. Так от, ця пара іхтіадрів примудрилася не навчити свою дитину плавати. Або ж дитина, бачачи, що у батьків уже зябра намітилися, вирішила - ну його, від гріха :D

В мене ще назва сайта стирчить.

Офігіти. А взагалі серіал дуже цікавий. Ну як на мене, я взагалі цікавлюся історією, особливо першою світовою, ну і другою теж. Прекрасний досвід "Як не треба робити". Щоправда, це нікому не завадило робити нові помилки. В фільмі, до речі, кажуть, що після першої війни в німецьких містах прибирали інвалідів, ну як і сталін потім робив. Це не він придумав, виявляється. Будь-яка влада не зацікавлена в тому, щоб на вулицях були свідки їх провтиків.

Назад
Зверху Знизу