Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дивлюся Вавілон Берлін тут

То що ти поробляєш у відпустці?У мене тільки телефон при собі.
Років 15 тому було. На одному пляжі дівчинка років 5-ти звертається до мене: "Мама плаває, я її чекаю. Мама плаває завжди дуже довго, мені сумно, нудно, скоріш би повернулася.." і таке інше. Так, іноді місцеві жителі моря дійсно стають ким-то типу амфібій і ведуть якийсь напівводний спосіб життя. Тільки зрідка вилазячи на поверхнюЧомусь коли засинала мені згадувався Крим. Багато років тому. Як ми сиділи на березі на дикому пляжі та чекали коли море викине нам на берег піратський скарб. Замість скарбу воно винесло хлопчика. Років восьми. Вигорілого до білобрисості( чи як це українскою?), худенького і синенького. Тому, що схоже, він у воду заліз на світанку, а виліз тільки зараз, в обід. Тремтіння його било хвилями, то великими, то дрібними, шкіра стала гусячою.
Так вигоряють і купаються тільки місцеві діти.
Ми його покликали до себе, хотіли вкрити ковдрою.
-Не треба, я зараз на камінчиках гарячих полежу!
Стукаючи зубами зняв мокрі труси не соромлячись, розклав на гальці, придавив більшим каменем і сам ліг, світячи білою дупцею.
Ми напоїли його горячим чаєм з печивом, а він розповідав, що плавав з рибами. Ми пожартували, що добре хоч не з крокодилами. Хлопчік глянув і дуже серйозно відповів, що крокодилів тут нема. І я зрозуміла, що для нього було неймовірно важливо плавати саме з рибами. Не знаю чому. Але для цього он втік рано вранці з дому.
Малий зігрівся, труси висохли, він підвівся, схожий на статую маленького грецького бога-хлопчика. Вліз у них. Усміхнувся.
- Дякую вам люди! Я сухий та теплий! Тепер мама мене не приб'є!
І побіг доріжкою через виноградники...
Не знаю чому згалось саме це...
Мамаша, звичайно, зовсім в неадекваті. Дитина блукає одна і незрозуміло, до чого це призведе. Точніше, після твоєї розповіді - скоріш за все до того ж самого. Дівчинка теж стане амфібією. Ну, хотілося б думати, що ні до чого поганого.
Мама не стала мене гукати, бо подумала, що я знов хвилюватимуся, бо незрозуміло чи то пожежа чи ще якесь лихо.
Ну хоча б сказала, якого воно кольору було?Ех, не побачила я північне сяйвоМама не стала мене гукати, бо подумала, що я знов хвилюватимуся, бо незрозуміло чи то пожежа чи ще якесь лихо.
Отже, якби справді сталося щось дуже лихе, то я б про це дізналася, коли було б вже запізно![]()
А є такий же сайт шоб повноекранний режим був без заголовка?Дивлюся Вавілон Берлін тут
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Це голосно сказано відпустка, завтра їду уже. Шо була, шо не було.То що ти поробляєш у відпустці?
Цю пісню можу слухати сто разів будь-якою мовою
Пишуть:А де там заголовок? Спеціально відкрила на телефоні і зробила скрін. Ненавмисно такий пікантний момент попавсяА є такий же сайт шоб повноекранний режим був без заголовка?
Тобто, мабуть, у тебе інакше виглядає, бо у тебе айфон.
Взагалі дні летять як скажені, а у відпустці: заплющив очі, відкрив - вже тижня нема.Це голосно сказано відпустка, завтра їду уже. Шо була, шо не було.
В мене ще назва сайта стирчить.А де там заголовок? Спеціально відкрила на телефоні і зробила скрін. Ненавмисно такий пікантний момент попавсяТобто, мабуть, у тебе інакше виглядає, бо у тебе айфон.
Одна моя приятелька – містер спорту з плавання. Її чоловік також і навіть чемпіон чогось. Загалом вони з одного гнізда, тобто басейну. Ну і ось - варто їм опинитися біля води, як вони миттєво вже були в ній. Годинами плавали так що потіли (це у воді-то!) ****ом там же займалися! На питання "Як? Треба ж точку опори!" - "У воді? Не треба!" Калани якісь, а не люди. Так от, ця пара іхтіадрів примудрилася не навчити свою дитину плавати. Або ж дитина, бачачи, що у батьків уже зябра намітилися, вирішила - ну його, від гріхаРоків 15 тому було. На одному пляжі дівчинка років 5-ти звертається до мене: "Мама плаває, я її чекаю. Мама плаває завжди дуже довго, мені сумно, нудно, скоріш би повернулася.." і таке інше. Так, іноді місцеві жителі моря дійсно стають ким-то типу амфібій і ведуть якийсь напівводний спосіб життя. Тільки зрідка вилазячи на поверхнюМамаша, звичайно, зовсім в неадекваті. Дитина блукає одна і незрозуміло, до чого це призведе. Точніше, після твоєї розповіді - скоріш за все до того ж самого. Дівчинка теж стане амфібією. Ну, хотілося б думати, що ні до чого поганого.

В мене ще назва сайта стирчить.
Та фоток повно в мережі. Звідки ж я про нього і дізналася.Ну хоча б сказала, якого воно кольору було?
Так от, ця пара іхтіадрів примудрилася не навчити свою дитину плавати. Або ж дитина, бачачи, що у батьків уже зябра намітилися, вирішила - ну його, від гріха![]()

Та в ютубі дивись.А є такий же сайт шоб повноекранний режим був без заголовка?
Мабуть запит був: чувак під мухоморомПоставив задачу штучному інтелекту розкрити тему.

Дуже вірно, до речі. В голові мухоморПоставив задачу штучному інтелекту розкрити тему.
![]()
Ну і капелюх класний вийшов.