Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну начебто Юпітер в 9, Сатурн в 12.
Але воно розшифрувало що то означає. На тому сайті, що я посилання давала, все розшифровується. Але може ти щось інше скажеш :)
Ну бачиш, Юпітер в 9 домі це він розширяє сферу як ти ходиш в езотеричну школу. Тому очевидно ти і потрапила туди. А Сатурн в 12 домі я думаю це багато ізоляції і інтровертний спосіб життя.

Це моя Венера у другому домі:

Витончений смак до соціальних, емоційних і мистецьких цінностей вони здобувають під час систематичного пошуку недоліків і їх усунення. Що стосується любові та стосунків, то вони проходять процес очищення, який усуває нечисті думки, почуття та цінності. Через це вони можуть тимчасово або назавжди стати старими холостяками чи дівами.
:-)

Ну бачиш, Юпітер в 9 домі це він розширяє сферу як ти ходиш в езотеричну школу. Тому очевидно ти і потрапила туди. А Сатурн в 12 домі я думаю це багато ізоляції і інтровертний спосіб життя.
А чого ти питав саме Юпітер та Сатурн?

Дуже важливо, щоб між Сонцем і Юпітером був гармонійний аспект. Чи хоча б не було негативного :D Ось наприклад, знайомий. Юпітер квадратура Сонце :рл: Ну і що - зрозуміло, що. При об'єктивних цілком нормальних умовах життя - суцільний негатив, ниття і пошук винуватців.

Щось я на тому сайті не бачу, щоб воно прогнози на майбутнє робило.

А спати вже хочеться страшенно. Вже ж одинадцята по старому. Я щось не розрахувала :)
Але взагалі цікаво так співпало... На заняттях нам сказали, що щоб привести в норму нервову систему треба (вже не пам'ятаю що, та такі поради скрізь) і лягати спати об 11 вечора. І от уявіть, що з того часу я о 23 вже дуже хочу спати. Коли була в мами, лягала о другій ночі, і раніше спати зовсім не хотілося. Ну, щоправда, я ж тепер раніше і встаю - на роботу. Але до війни я теж ходила на роботу, а все одно лягала після опівночі, та ще й не одразу засинала.
А це просто вирубає :-) Ні, бувають дні, що трохи затримуюся, але це зрідка :)
Навіть не знаю, невже нам програму поставили, щоб лягати спати своєчасно? Чи таки співпадіння...

О, і тут же здогадалася. Це навпаки - заспокоїли збуджену нервову систему, тому і спати хочеться.

Щось я на тому сайті не бачу, щоб воно прогнози на майбутнє робило.
Робить.

Прогностические карты​

Transits, Progressions

• ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Соляр - прогноз на рік.

Робить.

Прогностические карты​

Transits, Progressions

Соляр - прогноз на рік.
А розшифровки там нема?

А я оце сиджу малюю. В тому додатку, що колись вам показувала. Почала, коли на роботу їхала - в метро. Кілька днів малювала, і так сподобалося, що і дома продовжила. Але тепер я свою картину малюю, а не ту, що в інеті бачила. Так легше. Якщо тільки знаєш що хочеш зобразити. От прямо мені подобається!
Воно, звісно, примітивне, ніби дитина малювала, але прикольно :)

Назад
Зверху Знизу