Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Читати безкінечне "Снежок жопак" зовсім не весело. І ці мавпи від "Юрія Михайловича" ті ж самі кожен раз.

Там хіба що Олег Победос милий, хоча *****. :d Милий не в сенсі, що з таким можна мати якісь справи чи жити з таким, чи навіть в реалі бачитися, - але хоча б пише інтелігентно і доброзичливо.
Я туди один раз зайшла. А там як раз всі цього Юрія Михайловича на прутень посилали...

Мене зараз зацікавила тема когнітивного викривлення. От цікаво, як людина може все перекрутити сама собі .

Давай детальніше :)
Screenshot_20230928_092053_Instagram.webp

І в голову не прийшло, що мова про таке, коли ти написала про перекрутити сама собі. Уявилося щось геть інше.
А про пороблено - мені здається, що дуже малий процент людей справді вважають що воно так і є, коли вживають цю фразу :)

Ну і взагалі ми можемо щось перекрутити , коли це стосовно якоїсь травми або тригера .
Пишуть що це
Когнітивні вікривлення - це пастки свідомості, за допомогою яких мозок переконує нас у чомусь, що не є правдою.

Якось тривожно :D

Пишуть що це

Якось тривожно :D
Але не завжди так . Тут важливо обдумати як воно . Тому що е люди, які теж вводять в свою викривлену свідомість інших , це ще небезпечніше. І от тут вже цікаво...як це розрізнити .

Але не завжди так . Тут важливо обдумати як воно . Тому що е люди, які теж вводять в свою викривлену свідомість інших , це ще небезпечніше. І от тут вже цікаво...як це розрізнити .
Ти про це?
Індуковане божевілля, індукований психоз, індуковане марення, божевілля удвох (лат. inducere — наводити) — різновид психогенного захворювання, при якому маячні ідеї психічно хворої людини (індуктора) сприймаються іншою особою, котра раніше не страждала психічною хворобою.

Пишуть що це

Когнітивні вікривлення - це пастки свідомості, за допомогою яких мозок переконує нас у чомусь, що не є правдою.
Наприклад, коли росіяни повністю себе переконали, що у нас тут "******и". Зустріла сьогодні в одній жіночій групі, жінки ділилися історіями віртуальних знайомств. Одна пише: познайомилася з якимось іноземцем, німцем чи американцем, не памʼятаю - і він, виявилося, допомогав грошима українцям. Ця краля пише: "Я відкрила йому очі, що він підтримував ******ський режим. А то ж він думав, що робить добру справу".

Наприклад, коли росіяни повністю себе переконали, що у нас тут "******и". Зустріла сьогодні в одній жіночій групі, жінки ділилися історіями віртуальних знайомств. Одна пише: познайомилася з якимось іноземцем, німцем чи американцем, не памʼятаю - і він, виявилося, допомогав громима українцям. Ця краля пише: "Я відкрила йому очі, що він підтримував ******ський режим. А то ж він думав, що робить добру справу".
Так схоже що це воно.
Був у мене один знайомий лікар. Нейрохірург . Якось розповідав, що отримати керованіх зомбі зовсім не складно. Тоді це здавалося науковою фантастикою. Виявилося реальністю:(

У Золкіна на каналі інтерв'юери-колаборанти - ось у кого суцільні когнітивні вікривлення :суперечка:

Назад
Зверху Знизу