Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це назва капелюшка? Я не знаю назви. Такі були, здається, в серіалі про Енн. Я ще роздивлялася і думала, що можна самій зробити :)
Так, це назва. Типу такої
Соломенная шляпа канотье с белой лентой и вышивкой UA
Соломенная шляпа канотье с белой лентой и вышивкой UA

Мабуть мене відвернуло від цикорія. Захотілося щось смачного, от я його й заварила. Почала пити і думаю: кава мабуть має густіший смак. Але може це тому, що я мало вмирала. Тож додала ще пів ложечки (це, до речі, не більше, ніж рекомендують). А вона стало таке гірке!
Довелося їсти котлету, щоб забити цей гіркий присмак. І щось тепер мені його взагалі не хочеться, навіть в попередніх дозах.

Як ти там? краще почуваєшся, ніж в місті? Ще зовсім літо, то ж переваги сільського життя ще усі в наявності :любов: Квіти, зелене подвір'я.. А ще є цілорічні переваги: ніхто не тупотить над головою! :)

Щось давно ти про цукерки не писала. :) Може, зовсім їх їсти перестала після школи?

Мабуть мене відвернуло від цикорія. Захотілося щось смачного, от я його й заварила
Цикорій - смачне?? :eek: :) Здивувала.. Яке там смачне.. Гірке воно завжди було по життю..Чим, власне, і нагадує каву, але ж кава не тільки гірка, на щастя :)
А какао-порошку немає? Оце б було смачне..

Як ти там? краще почуваєшся, ніж в місті?
Щось мені здавалося, що я писала, що ні )) То мабуть тільки хотіла.
Я відвикла. Звісно, свої переваги тут є. Але все ж в місті мені подобається більше. Хоча саме зараз такий період, що в мене в кімнаті (в Харкові) не дуже комфортно, бо темно і прохолодно. То літом гарно, а зараз вже ні, зараз воно трохи тисне. А тут, у мами, в мене сонячна кімната.
Про цукерки не пишу, бо що про них писати? Я їх просто їм :незнаю:

Так, це назва. Типу такої
Ні, я не про такий, а про плаский, де отієї верхівки майже немає. Який носять для краси, а не від сонця. Тобто носили колись такі. І на ньому цікаве оздоблення.

Цикорій - смачне?? :eek: :)
Звісно. Я про нього писала все літо :)
Мені - смачне. Було до сьогодні :-)
А какао-порошку немає? Оце б було смачне..
Оце гарний приклад до вчорашньої розмови. Ти пишеш, наче про мене, бо відповідаєш на моє питання. Що це було б мені смачне. Але ти цього знати не можеш.
Какао мені не хочеться.

Але все ж в місті мені подобається більше. Хоча саме зараз такий період, що в мене в кімнаті (в Харкові) не дуже комфортно, бо темно і прохолодно. То літом гарно
Літом усюди гарно.. :( :угу:

Ні, я не про такий, а про плаский, де отієї верхівки майже немає. Який носять для краси, а не від сонця. Тобто носили колись такі. І на ньому цікаве оздоблення.
А, зрозумила! Не знаю як така називається.
Полізла дивитись капелюхи різних епох. Куди тільки не пхали пані свої голови :D

Звісно. Я про нього писала все літо :)
Так, писала. Як збирала, сушила трави, робила трав'яні чаї :угу: Але що тобі смачний цикорій, не зрозуміла. Ну -корисний, це так, але що й смачним здається - це я не зрозуміла. :)
Оце гарний приклад до вчорашньої розмови. Ти пишеш, наче про мене, бо відповідаєш на моє питання. Що це було б мені смачне. Але ти цього знати не можеш.
Какао мені не хочеться.
Да, це гарний приклад. :угу: Зрозуміло, що це мені було б смачно! :-) Але взагалі всі бесіди так і будуються. Один співбесідник каже свою думку, що йому краще, інший - що йому. Люди не намагаються змусити співбесідника думати, як вони і змінити свої уподобання, вони лише розповідають про свої смаки :)

А тобі здається, що вони намагаються тобі щось нав'язати.

29 вересня можна спостерігати за останнім супермісяцем у 2023 році. Загалом цьогоріч можна було спостерігати за чотирма супермісяцями (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
) — явищем, коли в повню Місяць перебуває максимально близько до Землі.

Так, писала. Як збирала, сушила трави, робила трав'яні чаї :угу: Але що тобі смачний цикорій, не зрозуміла. Ну -корисний, це так, але що й смачним здається - це я не зрозуміла. :)

Да, це гарний приклад. :угу: Зрозуміло, що це мені було б смачно! :-) Але взагалі всі бесіди так і будуються. Один співбесідник каже свою думку, що йому краще, інший - що йому. Люди не намагаються змусити співбесідника думати, як вони і змінити свої уподобання, вони лише розповідають про свої смаки :)

А тобі здається, що вони намагаються тобі щось нав'язати.
Але ти так будуєш речення, ніби сперечаєшся та нав'язуєш свою думку. Я написала, що мені захотілося смачного - цикорію. І ти тут же в противагу, що було б смачно какао. Це ж ти про мене писала. У мене ж питала чи нема в мене какао-порошку, і що це було б смачно. Тобі ж від цього смачно не було б, якщо він у мене є :-)

Звичайно все співпадає коли людина затуркана.
До чого тут затуркана . В мене погана пам'ять на обличча і імена. Не знаю чого так . Мені після хф чата знов на вулиці всі ті люди ввижались.

Назад
Зверху Знизу