Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це ж був жарт. Невже і це було непомітно? :незрозумію: :(
Ні. Помітно, коли є смайлик, який сміється. Звідки мені знати, може тебе і справді здивувало, що я їм котлету, а не цукерки :незнаю:
Я мала на увазі - влітку в Україні. Ну просто усюди невимовна краса, хоч які відео і фото з різних куточків дивись. :rolleyes:
Коли я порівнювала погодні умови в кімнатах, то точно не мала на увазі красу :-)
Щось ми з тобою категорично одна одну не розуміємо :)

Лена, знов не можна отцитувати твоє повідомлення, коли там лише цитата :)

Так, сьогодні Повний Місяць.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

20230924_122638.webp

До чого тут затуркана . В мене погана пам'ять на обличча і імена. Не знаю чого так . Мені після хф чата знов на вулиці всі ті люди ввижались.
Я як відчувала, що той чат зло вселенське!

Давайте згадаємо якісь таємничі або незрозумілі історії зі свого життя і поділимося. Щось таке чи містичне, чи якийсь дивний збіг обставин...
Якось йшли з подругою по квітучому лугу :любов: на березі Оскольського водоймища, біля с.Подліман, Боровського р-ну. Нам назустріч іде її сусідка з дому. :іржач: Як вона могла там опинитися? Саме там. Ну, це не дуже таємнича історія, це з розряду історій "світ - малий". Але ми обидві були в шоці. Да що ж таке, ніде дітися від знайомих :-)

Там звісно весело
Читати безкінечне "Снежок жопак" зовсім не весело. І ці мавпи від "Юрія Михайловича" ті ж самі кожен раз.

Там хіба що Олег Победос милий, хоча *****. :d Милий не в сенсі, що з таким можна мати якісь справи чи жити з таким, чи навіть в реалі бачитися, - але хоча б пише інтелігентно і доброзичливо.

Якось йшли з подругою по квітучому лугу :любов: на березі Оскольського водоймища, біля с.Подліман, Боровського р-ну. Нам назустріч іде її сусідка з дому. :іржач: Як вона могла там опинитися? Саме там. Ну, це не дуже таємнича історія, це з розряду історій "світ - малий". Але ми обидві були в шоці. Да що ж таке, ніде дітися від знайомих :-)
Людей не зводить просто так. Тому весь час натикаєшся на знайомих. Просто неможливо відхилитись. Я позавчора почала переходити дорогу і думала про те, що мені треба перетнутися з сусідкою з бабусиної квартири у справі. І тут мене хтось хапает за руку – це була вона, вона йшла на зустріч! :D

Людей не зводить просто так. Тому весь час натикаєшся на знайомих. Просто неможливо відхилитись. Я позавчора почала переходити дорогу і думала про те, що мені треба перетнутися з сусідкою з бабусиної квартири у справі. І тут мене хтось хапает за руку – це була вона, вона йшла на зустріч! :D
Ось вона, потрібна містична історія! :браво: :)

Назад
Зверху Знизу