Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мняв! :кіт: Зараз п'ю каву. З сиром, сметаною та джемом. Кішка як тільки унюхає каву, одразу розуміє - зараз буде сметана! :любов: :-) І біжить заздалегідь, я ще не дістала з холодильника, а вона вже вимагає :)
Мої, як тільки мене бачуть розуміють - зараз буде:їжа: До кави я ще не доходжу :D

Навіщо читала, якщо так дратує героїня?
Мене дратує героїня, а гра якраз подобається, так що цілком зрозуміле бажання дізнатися, що там з грою ;)

І треба ж було дізнатися, чи припинила вона хоча б в дорослому віці поводити себе так безцеремонно і гіпертоварисько з незнайомими, як вона робила це в дитинстві :D. Нема адекватного перекладу слова "гіперобщительность". Гіперкомунікабельність, гіпертоваристкість?

Як вона йшла по Бостону і чіплялася з балачками до усіх перехожих. Це страшне - така жага до спілкування :-)

Як вона йшла по Бостону і чіплялася з балачками до усіх перехожих. Це страшне - така жага до спілкування :-)
Так, це жах! Іноді такі люди-реп'яхи зустрічаються. Як причепиться, так не відчепиться:D
Але мені здається, у книзі така нарочиста товариськість - це така собі компенсація тогочасного зарегламентованого суспільства. Типу - так робити не можна, але помріяти то можна:)

Ранку та дня доброго. Кави смачної :кава:

Підстриглася, загалом задоволена. Тепер треба пофарбуватися і, мабуть, віск придбати. Бо волосся пухнасте, тож не видну усю красу, яку я вимагала від парикмахера :)

Підстриглася, загалом задоволена. Тепер треба пофарбуватися і, мабуть, віск придбати. Бо волосся пухнасте, тож не видну усю красу, яку я вимагала від парикмахера :)
Будеш накладати на голову віск?

Ось форумчанка в ФБ пише. Не знаю чи на хф є тема, бо вона буває тут рідко. Це оголошення є і в РЕЮЗ, і там в коментах люди теж збирають, хто з інших районів.

Screenshot_20230927-174121.webp

Назад
Зверху Знизу