Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так , шо там читатимем ? Я шось закинула то. Бо роботи ***** як багато . :)
Та коли ж ти читатимеш, якщо роботи багато?
Можеш англ. почитати Френсіс Хардінг. Я її зараз читаю українською.
Хоча Поліанна ж теж англ.

Ні. Я так не можу. Мені для сну потрібна тиша та темрява :D
Так темрява в наявності :) Тільки телефон поруч бубонить - книжку мені читає :) І потім, я не часто так засинаю, зазвичай спочатку вирішую, що вже досить мене заколисувати, - вимикаю книжку і тоді вже сплю :) Але зрідка таке буває - мене це саму дуже дивує :D - випадково провалилася в сон, як Аліса в нору :D

Screenshot_20230927_215540_Drive.webp

Оце так цікава книжка! Я з цікавою не заснула б :)
Так перед сном же. Зрозуміло, що якщо під час слухання сиджу чи стою (готуючи щось або прибираючи), то такого не станеться! :ги: Простіше сказати - я слухаю книжки практично завжди, - крім часу написання чи слухання чогось в Інеті :) Тож слухання книжки на ніч нічим не відрізняється від того, як усі інші люди (не слухаючі книжки) лягають спати. Книжка - звичний фон.

Так перед сном же. Зрозуміло, що якщо під час слухання сиджу чи стою (готуючи щось або прибираючи), то такого не станеться! :ги: Простіше сказати - я слухаю книжки практично завжди, - крім часу написання чи слухання чогось в Інеті :) Тож слухання книжки на ніч нічим не відрізняється від того, як усі інші люди (не слухаючі книжки) лягають спати. Книжка - звичний фон.
Боїшся тишу?

Я вмикаю фон тільки коли за щось тривожусь а так , терпіти не можу тв і аудіо перед сном . І через те маю гарний сон . Як би не ракети то взагалі з 00 .00 до 9 спокійнісінько б спала .

А, це той автор, що написав "Друге життя Уве". Не читала - дивилася фільм. Про те, як добре, коли люди в населених пунктах, сусіди, піклуються один про одного і живуть спільним життям. Будь-кому ясно, що для самотніх людей похилого віку це добре і взагалі найкращий вариант "дожиття". Не можу зрозуміти, чого це стало світовим бестселером :-) Ця думка немовби ж не нова, м'яко кажучи :-)

Ні. Відкрила для себе аудіокнижки і не можу зупинитися :d Я ж книгоман. Мета життя - прочитати якнайбільшу кількість книжок. І все одно - озираючи подумки усю "гору" книг, що написали люди за усю історію існування людскості, розумію, що багато ще залишиться - і жалкую :)
Аудіо - це коли не можу читати очами. Раніше ж було як? Відклала книжку - взялася за хатні справи. Час, який я можу витратити на читання, витрачається на казна-що! :мораль: :ги: З аудіокнижками ця проблема вирішена :любов:

Назад
Зверху Знизу