Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
То ж дитина. Якщо б дорослий був постійно у захваті - це б мало дратувати когось, а для дитини це норм :)
Не відносно "у захваті" чи "рада". Усе інше дратує. :ги: "А яка різниця? Я ж сказала те ж саме!" :-) Уся ця простота. ("гірше... чогось", хоча насправді не гірше, дурний вислів). Оце непомічання ніяких тонкощів. Я такою в 11 років не була, усе вже чудово розуміла і не бовкала дурниці :-). Скоріш, її "незамутненість свідомості" тягне років на 5.

для дитини це норм
Міс Поллі підвела голову і пильно подивилася на племінницю.

- Полліанно, він випадково не уявив, що це я йому прислала холодець?

— Що ви, тітко Поллі? Я сказала йому, що то не ви.

Міс Поллі густо почервоніла.

- Ти сказала йому, що я не хотіла посилати холодець? — обурено прошепотіла вона.

У Полліанни очі округлилися від подиву. Вона просто розуму не могла докласти, чим цього разу незадоволена тітка?

— Але ж ви самі наказали, щоб я так сказала.

Тітка Поллі видала тихий стогін.

— Я сказала, Полліанно, що не посилала тебе до нього з холодцем, і просила тебе поводитися так, щоб він не подумав, ніби холодець послала я. Але я зовсім не просила тебе оголошувати йому, що я не хотіла посилати йому холодець, — роздратовано відповіла вона і відвернулася від племінниці.

— Але хіба це не те саме, тітко? Я не бачу жодної різниці, — засмучено промовила Полліанна.
:D

Біокосарки :D
Німецький футбольний клуб «Хемі Лейпциг» запросив десяток кіз, щоб ті вищипували траву на насипу його домашнього стадіону, де обладнані трибуни, пише BILD .

«Якщо росіяни захоплять також Берлін, то чи не створиться вони надто перебільшене уявлення у тому, ніби вони зробили вирішальний внесок у спільну перемогу…» (Черчилль)

Як в воду дивився.

Ото чого б я позорилася, (ганьбилася - це передає сенс) займаючись гімнастикою у всіх на очах? Але люди такі прості
Якщо їй все одно хто що подумає, отже вона досягла вищого рівня, ніж ми :)

Мене в ній взагалі нічого не дратує :)

Мене в ній взагалі нічого не дратує
Щастить же.. :rolleyes: :)

А мене, нажаль, дуже. Навіщо автор робила її такою недоумкуватою, або навіть *****кою, я би сказала?
Безумовно, зовсім не Поліанна винна, що її написали дурепою :ги: Особисто я вневнена, що цінність "Гри в радість" нічого би не втратила, якби Портер написала свою Поліанну розумнішою :)

Бо так, як є, вона дуже нагадує "Електроніка" з однойменного фільму.
- Мене не надуєш. Не обштопаєш.
- Вас?! Надувати і штопати? ("але ж ви живий")
:незрозумію: :іржач:

Таку тупість/наївність можна пробачити залізяці (як ми зараз пробачаємо Чат-GPT), але людям... :-)

Якщо їй все одно хто що подумає, отже вона досягла вищого рівня, ніж ми
Безумовно :угу: 😁

Я взагалі дуже заздрю людям, яких ніщо не бентежить, не визиває питань "Що про мене подумають?" або "Як я буду виглядати?". Які почувають себе, як тварини - бо не мають сорому.

А фільм "Поліанна" ти дивилася? :)

Цікаво, як режисер пояснював акторці її роль.. :rolleyes: "Ти повинна вдавати з себе життєрадісну *****ку, розумієш?" - і цілком нормальна дівчина киває головою ("що ж робити, доведеться.. дуже в кіно потрапити хочеться... ") :)

Ще раз хочу пояснити свою позицію. Поліанна не тому *****ка, що життєрадісна, не тому, що прагне бачити радість усюди. Ці якості - "*****изм" і "життєрадісність" - співіснують в ній абсолютно окремо і ніяк одне з одним не пов'язане.

І взагалі, "Гру Поліанни" не вона придумала, а її батько, якщо що 😃

Це прекрасно! :-)

"Батько Поліанни часто казав, що таки нізащо не залишився б пастором, якби в Біблії не було стільки радісних текстів.
(:іржач: :рл:)

- Чого? Які тексти? — остаточно забувши про свій аркуш, перепитав пастор. Тепер він очей не зводив з сяючого обличчя Полліанни.

— Ну, в Біблії вони, звісно, так не називаються. Це мій тато їх так називав. Ну, розумієте, це такі тексти, які починаються «Радій, Боже!» або: «Втішаємося…» Ну і таке інше. Їх багато. Тато розповідав, одного разу йому було дуже погано, і ось він узяв та й порахував усі радісні тексти в Біблії. Знаєте, їх виявилося цілих вісімсот штук!

- Вісімсот?

- Так. І всі вони наказують нам радіти. Тому тато і назвав їх «радісними».

— Нд-а-а, — простяг пастор і якось дивно подивився на начерки недільної проповіді. В очі йому кинулися слова: «Горе вам…» :мораль: — і він квапливо перевів погляд на дівчинку.

— Виходить, твоєму татові подобалися ці «радісні тексти»? — тихо спитав він.

— Ну, так, — впевнено відповіла Полліанна. — Він мені сказав, що того дня, коли він придумав порахувати радісні тексти, йому одразу полегшало. Просто він вирішив, що якщо Сам Господь вісімсот разів закликав нас радіти, то Йому було завгодно, щоб люди хоч зрідка це робили. І батькові стало соромно, що він так мало радіє. І ось з того часу завжди, коли йому ставало важко, або коли в Жіночій допомозі піднімалася лайка… ось тоді "радісні тексти" особливо допомагали йому. Тато мені казав, що саме вони й наштовхнули його на гру. Тобто, почав він грати зі мною через милиці, але він казав, що без «радісних текстів» йому ніщо б не придумати гри.

- А що за гра така? зацікавився пастор.

— Ну, це коли у всьому знаходиш, чому радіти… Я вам уже сказала: все почалося з милиць…

А ввечері, зачинившись у своєму кабінеті, Пол Форд взявся знову за текст майбутньої проповіді. Але, незважаючи на те, що містер Форд заніс олівець над папером, писати він поки що не збирався. Думки його зараз витали далеко від сьогодення та й від насущних проблем його приходу. Перенісшись на кілька років тому, він зараз перебував у маленькому містечку на Далекому Заході і немов наяву розмовляв з бідним, хворим пастором-місіонером. Адже незважаючи на всі нещастя, у цього пастора вистачило сил порахувати, скільки разів Господь наш і Творець вимовив слово «радійте»!

"Господь наш і Творець" - жирний троль, не інакше :ги:

Які почувають себе, як тварини - бо не мають сорому.
Ця фраза звела нанівець усю хорошість попереднього речення.
фільм "Поліанна" ти дивилася? :)
Так. Бо як інакше я б могла порівнювати ї з Енн? Книгу ж я щойно прочитала.
Ще раз хочу пояснити свою позицію
Мені здається, що тебе вона чомусь занадто чіпляє - в негативному сенсі :)

Сьогодні мала розмову зі співробітницею, яка працює у відділі, де було кілька сепаратисток. Мої сподівання щодо них не справдилися, не схоже, щоб вони змінилися, просто зараз мовчать. Мене це так зачепило! Я б таких звільняла з роботи.

Назад
Зверху Знизу