Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кавового раночку. Я вже 2 бахнула. Хочу 3тю. А яку каву купуеш, роскажи. Мені трохи моя набридла . Хочу змін.
Хочу еа день народженняЯкий же сьогодні сонний день, це просто капець. А мені ще на ДН йти. Не хочеться. Схожу, поїм, та піду додому![]()

Прочитала як "кавового чарочку"Кавового раночку.
Ого, думаю 

А я нікуди не піду. Буду їсти домаЯкий же сьогодні сонний день, це просто капець. А мені ще на ДН йти. Не хочеться. Схожу, поїм, та піду додому![]()

Дякую, спробую теж.Прочитала як "кавового чарочку"Ого, думаю
Міцно сиджу на Dalmaer prodomo у зернах. При варінні в турці дає гарну пінку![]()
Да, я теж їм вдомаА я нікуди не піду. Буду їсти дома![]()
лежу вдома , втикаю в англійську . Прочитала статтю про пенсіонерів і якось не по собі стало. Інша стаття про дешевий одяг і забруднення середовища. Вирішила дістати старий одяг з підвалу, може все ж згодиться ще а може поділюсь з подружками.
У нього є лінійка без кофеїну – будь уважна!Дякую, спробую теж.

То старий одяг забруднює довкілля?Да, я теж їм вдомалежу вдома , втикаю в англійську . Прочитала статтю про пенсіонерів і якось не по собі стало. Інша стаття про дешевий одяг і забруднення середовища. Вирішила дістати старий одяг з підвалу, може все ж згодиться ще а може поділюсь з подружками.
Чи тільки середовище у квартирі? 
Довкілля. І виробництво нового одягу , забруднюють довкілля.То старий одяг забруднює довкілля?Чи тільки середовище у квартирі?
![]()
А в нас шо, велика зарплатня.Суть така, дешевий одяг, роблять люди з малою зарплатнею. Ми купуемо багато бо типу дешево. Новим мало і викидаемо.
І тобі вітанняЗдрастуйте уси

Здурів, як є, здурівПоказуй ******

Ну так, такни я просто соромьязливий

Паха, тут таким не проймешошарашую жинку молодицюпокажи мени ****** Перси груди![]()

О, почалосьТо Ти не бачила мою соромьязливисть![]()

То синтетичний одяг має забруднювати, бо довго розкладається, а натуральна тканина - швидко.Суть така, дешевий одяг, роблять люди з малою зарплатнею. Ми купуемо багато бо типу дешево. Новим мало і викидаемо.