Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Оце погодка, ллє вже понад чотири години, і добряче 😐
Хочеться якийсь легкий детективний серіал. Поки що не знайшла.
Дивлюсь Ілюзія польоту . Як мама дівчинку в літаку загубила

Дивлюсь Ілюзія польоту . Як мама дівчинку в літаку загубила
У мене такий молодший брат загубився. В літаку. Мама заснула, я до ілюмінатора фантики ліпила від цукерок, а він пішов блукати салоном. Мама прокинулася - в крик, сусід за спиною теж прокинувся від її крику, з переляку репетує "ми падаємо??? Падаємо!!!" Тітку якусь нудити почало, немовля попереду перекричало двигуни.
А цей гад у стюардес лимонад п'є і за життя розмовляє

У мене такий молодший брат загубився. В літаку. Мама заснула, я до ілюмінатора фантики ліпила від цукерок, а він пішов блукати салоном. Мама прокинулася - в крик, сусід за спиною теж прокинувся від її крику, з переляку репетує "ми падаємо??? Падаємо!!!" Тітку якусь нудити почало, немовля попереду перекричало двигуни.
:іржач:

Я так колись "загубилася" на відпочинку з мамою на турбазі. Вона кудись відволіклася, а я пішла слухати лекцію. Мені років 5 було. Цікаво, про що вона була? "Сни і сновидіння", "Чи є життя на Марсі?" або ще якось :D

• Це смішно!
Реакції: E.N
Значить коли спиш треба привʼязувати дітей, шоб не розбрелись.

Я так колись "загубилася" на відпочинку з мамою на турбазі. Вона кудись відволіклася, а я пішла слухати лекцію. Мені років 5 було. Цікаво, про що вона була? "Сни і сновидіння", "Чи є життя на Марсі?" або ще якось :D

Сьогодні у новинах було – батьки дитину втратили, поліцію викликали. Хлопчика знайшли - він втомився і ліг спати під ліжко! Під ліжком його і знайшли :рл::D

а я пішла слухати лекцію. Мені років 5 було. Цікаво, про що вона була? "Сни і сновидіння", "Чи є життя на Марсі?" або ще якось :D
Справді, чого даремно витрачати час, поки знайдуть - краще провести його з користю :D

У нас був дощ, а зараз вітром хмари розкидало. Зірки видно. :угу: Їх взагалі в серпні краще видно. Але ніяких Персеїд не бачу :( Навіть двоє окулярів надягла, не допомогає :іржач:

Назад
Зверху Знизу