Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Довелося хоча б подивитися тогорічний потік Персеїд. Зовсім не вайлом вони валять, нажаль :-)

Найбільш красивий на 00:18:08. (на Ютубі розписано по таймкодах). Подивилася, як виглядає "поїзд з супутників Старлінк", оо, це дійсно поїзд :іржач: - 2:22:03

• Це лайк!
Реакції: E.N
:іржач:

Я так колись "загубилася" на відпочинку з мамою на турбазі. Вона кудись відволіклася, а я пішла слухати лекцію. Мені років 5 було. Цікаво, про що вона була? "Сни і сновидіння", "Чи є життя на Марсі?" або ще якось :D
В мене так колись братик "загубився" зі школи у 1-му класі (чи може навіть то був підготовчий клас), бо йому стало нудно і він пішов додому :-)
І головне, що дійшов :D

• Це смішно!
Реакції: E.N
:клас: Я вже сьогодні використовувала. Тренуюся, щоб не забути :D "Жована" пам'ятається краще. Замість сушня іноді хочеться ще щось вліпити.
Так, вимовляти складно, мені влізло в голову "пушня". І це теж непогано, і навіть логічно. А от "жована" щось забувається.

У нас був дощ, а зараз вітром хмари розкидало. Зірки видно. :угу: Їх взагалі в серпні краще видно. Але ніяких Персеїд не бачу :( Навіть двоє окулярів надягла, не допомогає :іржач:
В нас досі дощ.

ну як ви тут відзеркалюете потайбіччя задзеркалля?

привіт усім!

Вона мене садила. Раком.
ну то звісно...
я мав на увазі залишки.
хочу поголодувати на арбузіках домашніх пару тижнів, Арганізм та сосуди промити так, щоб жити до 150 рочків, та підтримувати ХФ своєю ипланотворчостю...

ну то звісно...
я мав на увазі залишки.
хочу поголодувати на арбузіках домашніх пару тижнів, Арганізм та сосуди промити так, щоб жити до 150 рочків, та підтримувати ХФ своєю ипланотворчостю...
Та на домашніх можна. А то он ми купили сьогодні... Цур йому...

Та на домашніх можна. А то он ми купили сьогодні... Цур йому...
ну не кожен бахчівник може норм арбуза вибрати, тому що профдеформація присутня у цій сфері, як і у всіх галузях інтернет-господарства!((

Назад
Зверху Знизу