Буває різнокольорова, виявляється

Це якийсь жах! Хіба можна таке їсти? Мов намисто гризеш
Кольорова кукурудза була виведена Карлом Барнсом, фермером зі Сполучених Штатів Америки у 2000-х роках. Вона цікава тим, що її качани поєднують безліч зернят різних відтінків: від дуже світлих до самих темних і насичено-яскравих. Її також називають індіанською або кремнистою. Примітно те, що кожен качан абсолютно унікальний за набором, кольором та поєднанням зерен, немов відбитки пальців у людини.
Насправді, виведений (а точніше, відроджений) селекціонером незвичайний сорт кукурудзи виростав на території Америки з давніх-давен.
За словами Барнса, його предками були індіанці, і саме вони займалися вирощуванням строкатої кукурудзи.
Переглянути вкладення 13406300