Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Знести! (але підозрюю, що там ціна робіт на демонтаж атрономічна. Це ж не голову пушкіна від постаменту відірвати, там масштаб циклопічний)
Тому і не демонтовують.
Хоча там на метал просто здати і уже напевно окупиться.

Те, що дуже дорого - то зараз не на часі, я так вважаю. То хай би постояв, але не треба перейменовувати.

Розігналися, не могли зупинитися :D
за 13 років шлюбу - 6 дітей. Тобто, не встигла вигодувати одне, вже друге народжує, не встигла друге, вже третє.. Виробництво нонстоп. Колись вважалося, що як жінка годує, вона не може залетіти, але це явно не так :-)

А у мене реакція "От коза така!" :мораль: :іржач:
Еге ж, відкусила батіг гарбуза, і їсти не стала, головне - відгризти те, що не дозволяють.

що розумна, то розумна
А характер який! Дратівливі. Даєш воду, а вона не хоче, підсовую відро ще раз, то вона (обидві, але старша дужче) починає дратуватися. Може просто відійти, щоб не доставали, а може і роги наставити. І ще злиться і сопе.
А якщо настрій гарний, то може подумати хвилину, подивитися, і якщо я не йду, то так знехотя сьорбне раз чи два, аби відчепилися.

Де це сьогодні Ганна? :дивитись:
Лено, а ти зайнята? У Мікро флешмоб :)

В мене настрою нема. Хочу лежати і нічого не хотіти
Відпочивай, набирайся сил та настрою :угу:
А я збираюся в Харків і це мене вибиває з колії. Нема гірше, ніж поїздки. Ну, тяжка праця - то гірше, звісно, але якщо нетяжка, то краще зробити презентацію, ніж їхати.

Звідки це рядок?
.........,
От за що люблю я літо бабине.

Привіт. В мене теж е такі смачні ягоди

Еге ж, відкусила батіг гарбуза, і їсти не стала, головне - відгризти те, що не дозволяють.

А характер який! Дратівливі. Даєш воду, а вона не хоче, підсовую відро ще раз, то вона (обидві, але старша дужче) починає дратуватися. Може просто відійти, щоб не доставали, а може і роги наставити. І ще злиться і сопе.
А якщо настрій гарний, то може подумати хвилину, подивитися, і якщо я не йду, то так знехотя сьорбне раз чи два, аби відчепилися.
Характер дуже скорпіонський :іржач: Але їм краще, у них роги є - з ними якось краще доходить (до оточуючих).

Назад
Зверху Знизу