Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
То сирник?
Забула як ті сині ягоди називаються.
Кажуть, лохина (голубика). Я теж нещодавно їми морозиво прикрашала.

Іра, а молоду варену курурудзу їси? :їжа: Питання: чого на качані є і білі, і жовті зерна? Ці білі потім стануть теж жовтими, може.

Дом - це місце, куди ти можеш прийти і сказати іншим забиратися звідти, і вони мають піти.
© Дж. Батчер

Дом - це місце, куди ти можеш прийти і сказати іншим забиратися звідти, і вони мають піти.
© Дж. Батчер
Якось засмутило таке визначення. Що ці інші роблять в моєму домі?! що це взагалі за неподобство??! :ги: Незатишно. "Дом - це місце, де нема сторонніх" - так можна? :-)

"Постороннім В." (с) :-)

Характер дуже скорпіонський :іржач: Але їм краще, у них роги є - з ними якось краще доходить (до оточуючих).
Не у всіх є роги. В Манюні та роги і не видно навіть.

Кажуть, лохина (голубика). Я теж нещодавно їми морозиво прикрашала.
Я теж про неї подумала, але ще якісь сині ягоди є, начебто інакше називалися, я їх куштувала, ну таке...

Іра, а молоду варену курурудзу їси? :їжа:
Ну, якщо пригостять, то їм :-)

Питання: чого на качані є і білі, і жовті зерна? Ці білі потім стануть теж жовтими, може.
Не знаю, мають одночасно. Вона ж спіє від товстого краю до тонкого, ось там вони білі. А якщо одне зернятко серед усіх - то хз.

Якось засмутило таке визначення. Що ці інші роблять в моєму домі?! що це взагалі за неподобство??! :ги: Незатишно. "Дом - це місце, де нема сторонніх" - так можна? :-)

"Постороннім В." (с) :-)
То про гостей))

сидять жінки вино допито
і попільниця через край
джеймс браун мертвий в гучномовці
співає дис из е менс ворд
© колюх

Пішла шукати, шо там за пісня така.

Дійсно, гарна в своєму стилі.

Насправді, ми усі знаємо одну пісню цього співака, бо дуже відома, "Ай філ гуд". Ось бачиш ці слова - і одразу в голові чуєш мотив :)

Не знаю, мають одночасно. Вона ж спіє від товстого краю до тонкого, ось там вони білі. А якщо одне зернятко серед усіх - то хз.
Отак виглядає. Дуже дивно, мені таке раніше не зустрічалося :)

Буває різнокольорова, виявляється :рл: :іржач: Це якийсь жах! Хіба можна таке їсти? Мов намисто гризеш :D

Кольорова кукурудза була виведена Карлом Барнсом, фермером зі Сполучених Штатів Америки у 2000-х роках. Вона цікава тим, що її качани поєднують безліч зернят різних відтінків: від дуже світлих до самих темних і насичено-яскравих. Її також називають індіанською або кремнистою. Примітно те, що кожен качан абсолютно унікальний за набором, кольором та поєднанням зерен, немов відбитки пальців у людини.

Насправді, виведений (а точніше, відроджений) селекціонером незвичайний сорт кукурудзи виростав на території Америки з давніх-давен.
За словами Барнса, його предками були індіанці, і саме вони займалися вирощуванням строкатої кукурудзи.

Переглянути вкладення 13406300

Буває різнокольорова, виявляється :рл: :іржач: Це якийсь жах! Хіба можна таке їсти? Мов намисто гризеш :D

Кольорова кукурудза була виведена Карлом Барнсом, фермером зі Сполучених Штатів Америки у 2000-х роках. Вона цікава тим, що її качани поєднують безліч зернят різних відтінків: від дуже світлих до самих темних і насичено-яскравих. Її також називають індіанською або кремнистою. Примітно те, що кожен качан абсолютно унікальний за набором, кольором та поєднанням зерен, немов відбитки пальців у людини.

Насправді, виведений (а точніше, відроджений) селекціонером незвичайний сорт кукурудзи виростав на території Америки з давніх-давен.
За словами Барнса, його предками були індіанці, і саме вони займалися вирощуванням строкатої кукурудзи.

Переглянути вкладення 13406300
Мама саджала таку і ми робили попкорн

Добрий раночок .

Отак виглядає. Дуже дивно, мені таке раніше не зустрічалося :)
Коли доспіє, то вся пожовтіє. Я ніколи не бачила старої кукурудзи з білими зернятами в ній.
А от жовту зрідка з чорними чернятами - пригадую. Але то опинилася, бо росла ще й чорна, яка для попкорну.

Назад
Зверху Знизу