Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Телеграм підкинув цікаве. (люблю археологію, особливо усяких динозаврів :-) ).
5 дуже дивних істот, які жили на Землі.
1. Шаровіптерикс - міні-дракон з ногами-крилами

Зоологи з Університету Південної Каліфорнії в Лос-Анджелесі хвалили «Гру престолів» за реалістичне зображення драконів. Зазвичай у фентезійних творах ці істоти мають чотири лапи та крила на спині. Однак це неможливо, оскільки тварин із шістьма кінцівками еволюція не передбачила. Дракони в «Грі престолів» більш правдоподібні, адже у них всього дві пари лап, і передня трансформована в крила.

Але еволюція в реальному світі створювала навіть дивніших істот, яких Джордж Мартін не придумає.

Наприклад, шаровіптерикс. Це плануюча рептилія, останки якої знайшли на території Ферганської долини у Киргизстані. Передбачається, що вона була далеким родичем птерозаврів. Ось тільки у птерозаврів крила були на передніх лапах. А у шаровіптерикса перетинка була натягнута між задніх кінцівок, і він літав, а точніше, планував.

Визначними розмірами шаровіптерикс похвалитися не міг: його довжина була лише 20 сантиметрів, а вага – близько 75 грамів. З погляду аеродинаміки киргизький міні-дракон був навіть ефективнішим за нинішніх білок-летяг і нетопірів, тому що його розкинуті ноги та хвіст працювали аналогічно дельтоподібним крилам сучасних винищувачів. А за допомогою перетинок між передніми лапами ящір забезпечував стійкість за тангажем, щоб не звалюватися в неконтрольований штопор.

1136d7f48037bf6447d7e6ce38c72b13.jpg

Вибісила мене одна знайома в ФБ, з якою не спілкувалися зі шкільних років, і в ФБ не спілкувалися, а тільки в друзях значилися.
Теж запостила той фейк з собакою. Я їй про це написала. А вона відповідає: хоч Каховка, хоч Сербія, але це горе, так що мовчи.
Яка я зла! От курка тупа! Щоправда тупою вона завжди і була.

Може влаштувати показ улюблених речей? В кого є фотки. Якщо хтось не хочє показувати обличчя, то смайл на шию посадити :-)
Мені завжди казали, що без одягу маю кращий вигляд. Напевно не було хороших речей))

Вибісила мене одна знайома в ФБ, з якою не спілкувалися зі шкільних років, і в ФБ не спілкувалися, а тільки в друзях значилися.
Теж запостила той фейк з собакою. Я їй про це написала. А вона відповідає: хоч Каховка, хоч Сербія, але це горе, так що мовчи.
Яка я зла! От курка тупа! Щоправда тупою вона завжди і була.
Деякі люди дурні. З різних причин. З цим нічого не вдієш. А тут така можливість бути у тренді та продемонструвати свою причетність. Немає в них розуміння наслідків того й емпатії до постраждалих. Є бажання жерти чуже горе і не важливо – сербське чи наше. Шлунки.

Деякі люди дурні. З різних причин. З цим нічого не вдієш. А тут така можливість бути у тренді та продемонструвати свою причетність. Немає в них розуміння наслідків того й емпатії до постраждалих. Є бажання жерти чуже горе і не важливо – сербське чи наше. Шлунки.
Та в неї якраз емпатія до постраждалих є, але нема розуміння наслідків. Але я їй вчора написала в особисті і роз'яснила. Зараз подивилася - нема фоток :-)

Та в неї якраз емпатія до постраждалих є, але нема розуміння наслідків. Але я їй вчора написала в особисті і роз'яснила. Зараз подивилася - нема фоток :-)
Можливо не зовсім безнадійний випадок

Верх від цього вбрання у мене зберігся й досі. Напевно, я його любила:)
Лено, оце ми вперше тебе побачили?
Гарна кохтинка 👍 В мене теж є зі шнуровкою спереду, не така як в тебе, вона мені й подобалася, але надягла кілька разів, а потім літо закінчилося, а потім таке одразу вийшло з моди, тобто може воно і не було модне, а просто нам їх китайці завезли, одне літо в них ходили, а потім - все. Тримаю її, думаю може згодиться для заходів на роботі, Червоний капелюшок, наприклад, грати. Чи барменшу з Данії :іржач:

Останнє редагування:
Лена почала, давай тепер ти . Потім я скину але не на довго бо тут шпіони ...
Мені треба в комп залізти, в телефоні нема фоток. Якщо шпіони, то сховай обличчя, і хай фотка висить. Ми ж наряди показуємо, а не себе.

Лено, оце ми вперше тебе побачили?
Ні, не вперше. Була фотка з відображенням у дзеркалі. Але там була коротка зачіска. А зараз і колір у мене,

і зачіска інша. Жоден шпигун не впізнає:D

Ні, не вперше. Була фотка з відображенням у дзеркалі. Але там була коротка зачіска. А зараз і колір у мене,

і зачіска інша. Жоден шпигун не впізнає:D
А пам'ятаю ту, яку я фотошопила, де маску тобі робила.

Назад
Зверху Знизу