Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тепер ці ******* взялися і за дрібніші об'єкти. Вчора вночі в сусідньому районі влучили у нафтопереробну станцію, сьогодні - асфальтовий завод. Стовп диму і зараз видно 🤬

Тепер ці ******* взялися і за дрібніші об'єкти. Вчора вночі в сусідньому районі влучили у нафтопереробну станцію, сьогодні - асфальтовий завод. Стовп диму і зараз видно 🤬
Вам чутно було?

Для мене саме прикольне прямо на уроці читати, що зараз ракета летить .... сволота .

А інші подобаються, але з нюансами ))
Пізніше ще запощу, але в мене всі старі фотки. Новіші в ноуті, який поломався, і на роботі.
Ви теж давайте ще фото. Гуляти, так гуляти.

Твоя довжина якраз .
Так. На жаль, не ношу плаття влітку, бо ноги білі і не засмагають. А коротке з білими ногами - то дуже негарно, мені не подобається. Раніше користувалася кремом з автозасмагою, то носила коротке, але то така морока, зараз вже ні.

Так. На жаль, не ношу плаття влітку, бо ноги білі і не засмагають. А коротке з білими ногами - то дуже негарно, мені не подобається. Раніше користувалася кремом з автозасмагою, то носила коротке, але то така морока, зараз вже ні.
Так е зараз така мазюка як штучні панчохи

Я вже позагоряла бо загар до мене береться дуже добре. Буду смаглява .

Я сьогодні сиджу і реально плачу. Набираю нових учнів і 7-8-9 класи просто повний нуль . Нічого не знають. Це треба створювати індив програми , хапати теми які не знають серед інших тем. Думала відпочину літом та де там .

Типу автозагар але краще якість . А взагалі пофіг . Біленькі ноги то теж гарно
А. Та з цими кремами проблема, щоб наносити рівномірно, потім воно змивається нерівномірно. Не знаю як з цим, а з автозагаром ще сидіти треба було довго поки вбереться.

Зранку дивимось а Буся принесла здобич . Він маленький, як пів долоньки і вона його вкусила. Так жаль. В дворі живуть багато . Віднесли на місто і насварили Бусю але вона ж полювати любить.
Переглянути вкладення 13261593

Назад
Зверху Знизу