Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Терпіти не можу йти щось купувати. Це якесь жахіття. Бо немає ідеального, і доводиться купувати хоч аби що. Але перед цим те ідеальне шукати, витрати час і сили. Тому ходжу в чому є. Який сенс міняти одну нелюбиму річ на іншу нелюбиму.
О, згадала костюм-двійку, який дуже любила! Але теж не ідеальний, бо треба було б на розмір більше, а таких не було. Трикотажна безрукавка, а до неї на зав'язках піджачок з хутряним воротником. О, то була моя любов!
Ти як моя донька .

Може влаштувати показ улюблених речей? В кого є фотки. Якщо хтось не хочє показувати обличчя, то смайл на шию посадити :-)

А що нема теплих підходящих речей?
В мене на роботі холодно, бувало, що й у верхньому одязі сиділа, ото дякувати, що останні зими теплі. Ну і я ж мерзляк.
Тому взимку на мені таке як в'язана кофта-пальто. А все, що не є "коротке і в облипку" - то вже для мене некрасиве вважається :-)

Треба якось настрій піднімати. Ходіть всі сюди!
Тільки що усвідомила, що як пішла з теми вчора в 21:20, так більше і не заходила - і тепер з подивом читаю, що тут ще щось було :)
А я не те, щоб настрій підіймати, а навпаки, весь вечір-ніч читала/дивилася розслідування навколо підриву. І тобі навіть накатала повідомлення на цю тему, а потім зтерла, бо нафіг ще тобі настрій погіршувати. :)

Назад
Зверху Знизу