Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мій сусід мусульман поститься кожен день одним і тим же - бананами, йогуртом, і M&M-сом. Не хочу його розчаровувати що швидковуглеводна дієта його нікуди не приведе.:незнаю:

В нього немає ніякої течії. Він трохи Ошо почитав, як він розкаував, про астральні переходи шось там здається, і все, сам по собі медитаціями займався, і в 23 роки випав в реалізований стан.
Талановитий хлопець... :)

Щодо людей. Ти в РіФе іноді сидів, ти там бачив когось цікавого? Там була модераторка Гото - ось ця цікава була. Нечасто, втім, розбалакувалася. Про те, що вона себе пам"ятає з моменту появи, читала. Хоча тебе це не вразить, напевно, бо ти проти рухати минуле. Однак відчуття себе дитиною дуже цінне, мені здається.
І як це зробити без пам"яті про дитинство? :)

Он як класно Дениска сказав: коли би були дитиною, у вас була сміливість жити, нічим не парючись. Ви просто жили, і все, в моменті.
Чи згадайте себе в 16 років. Би були "тупі". Ну, ви були вже повністю пристосовані до життя і знали, як і за що платити, але у вас було відчуття "Я все можу!". Життя яскрава пригода і повна саме приємнощів! :D

Мій сусід мусульман поститься кожен день одним і тим же - бананами, йогуртом, і M&M-сом. Не хочу його розчаровувати що швидковуглеводна дієта його нікуди не приведе.:незнаю:
Дивовижна якась дієта. Нездорова навіть.

Дивовижна якась дієта. Нездорова навіть.
Ну і я про те. Мало того що в нездоровий час, то ще з нездоровим раціоном. Казати не буду, бо знаю що буде історія - в мечеті розказали що так корисно. Догматики всюди однакові. А так то він добра людина.

Назад
Зверху Знизу