Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Відповідає :) Але в своїй парадігмі. Вона така: "життя це ілюзія", "це сон". Тому і відповів, що їй це здається :іржач: Бог Галя вибрав для себе важке життя і не може з нього вирватися. А хтось, наприклад, може, і це дзен. Все кинули і пішли жити "під мостом", умовно кажучи.
Він і повинен, будучи майстром дзен, давати парадоксальні відповіді, щоб збити людину з її звичного кола думок, щоб показати щось шокуюче незвичне, незвичайне.
Але не кожному це підходить. Одразу звинувачувати людину, за те як вона живе .. дивне лікування.

:D
олег собі в однокімнатну
купив квартиру дві кози
чим збагатив життєвий досвід
в рази
© Муля
В мене коза жила, поки ми виїхали. Мы віддали будинок сусідам бо маємо підвал і з ними жила коза в дворі . Така класна. Я теж хочу тепер козу .

У нас техніки буддійського монастиря.
Але це не означає, що заняття мають проходити так само, як в того Дениса. Щодо всього іншого - в нього дзен-буддизм, це окрема течія.
В нього немає ніякої течії. Він трохи Ошо почитав, як він розкаував, про астральні переходи шось там здається, і все, сам по собі медитаціями займався, і в 23 роки випав в реалізований стан.

А дзен-буддизм він повсюди.

Так все погано було дома? :(
Вдома добре і навіть дуже. Але дорога важка - 4 дні в дорозі. Два дні в кожну сторону. Плюс їхала не відпочивати. Набігалася по Харкову.
Це не така поїздка, що приїхала до мами чи бабусі, а вони тебе годують і пилинки здувають.

Вдома добре і навіть дуже. Але дорога важка - 4 дні в дорозі. Два дні в кожну сторону. Плюс їхала не відпочивати. Набігалася по Харкову.
Це не така поїздка, що приїхала до мами чи бабусі, а вони тебе годують і пилинки здувають.
Да, дуже довга дорога .

В нього немає ніякої течії. Він трохи Ошо почитав, як він розкаував, про астральні переходи шось там здається, і все, сам по собі медитаціями займався, і в 23 роки випав в реалізований стан.

А дзен-буддизм він повсюди.
Тоді зрозуміло, він не вчитель у прямому сенсі, мабуть він просто розповідає як в нього воно, але як правильно навчити когось - не знає. Тому хто сам на цьому все більш-менш розуміється, тим норм...
Це моє припущення, що воно так.

Останнє редагування:
Уявляєте, знайшовся геній, який навчив бота писати пиріжки! Але той вже все забув, та то нічого, тепер я знаю як це зробити :)

Тоді зрозуміло, він не вчитель у прямому сенсі, мабуть він просто розповідає як в нього воно, але як правильно навчити когось - не знає. Тому хто сам на цьому все більш-менш розуміється, тим норм...
Це моє припущення, що воно так.
А що таке вчитель, не вчитель?
Тебе "правильно" ніхто і не навчить, це твоя робота навчити себе.

Назад
Зверху Знизу