Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну да. А то віднесе в невідомий район і не знатимеш яка маршрутка їде додому.Не треба!Я не хочу
Так він філософНа перший погляд, чай не є алкогольним напоєм (с) бот
У цьому місті я завжди знайду дорогу додому. Внутрішній компасНу да. А то віднесе в невідомий район і не знатимеш яка маршрутка їде додому.
Але він викликає залежністьНа перший погляд, чай не є алкогольним напоєм (с) бот
Я думаю, що емпатія таки вроджена, а то, що дитину вчать: подивися, плаче і т.д. не дуже-то допомогає. Маленькі люди запам"ятовують, що поводитися в суспільстві треба так-то, за це не лаятимуть, а не через те, що дійсно не хочуть ображати дівчинку чи тварину. Запам"ятовують свод правил. Емпатія ж яка була, така і залишилася.Мабуть все можна розвивати, інше питання наскільки вдало. Я не думаю, що емпатія тільки вроджена. Адже дитину привчаються приміряти на себе чужі емоції. Наприклад, не треба ображати тваринку, їй боляче, чи подивися - дівчинка плаче.
Тоді краще переписати так:Але він викликає залежність![]()
Хз. Я виходила з того, що когось вчать приміряти на себе чужі відчуття, а когось - ні. Я не сперечаюся, що вроджене теж є.Я думаю, що емпатія таки вроджена, а то, що дитину вчать: подивися, плаче і т.д. не дуже-то допомогає. Маленькі люди запам"ятовують, що поводитися в суспільстві треба так-то, за це не лаятимуть, а не через те, що дійсно не хочуть ображати дівчинку чи тварину. Запам"ятовують свод правил. Емпатія ж яка була, така і залишилася.
Так, я дійсно помилився... (с) БотТоді краще переписати так:
На перший погляд, кава не є алкогольним напоєм..![]()
...але в зимовий вечір із шоколадом та коньяком, під звуки лампового блюзу працює як анастезіяТоді краще переписати так:
На перший погляд, кава не є алкогольним напоєм..![]()
Перелякана продавчиня в мене запитала, що то бахнуло . А то вітер ..На вулиці пориви вітру. Одним таким поривом мене дверима в молочний магазин закинуло, як катапультою всередину. Трохи вітриною не розпластало. Але я вдала, що так і треба![]()
Та зараз можна подивитись спец app забула як це Укр буде. Де всі маршруткиНу да. А то віднесе в невідомий район і не знатимеш яка маршрутка їде додому.
Ще й дощ пішов. Не побачу парад планет. ХмарноПерелякана продавчиня в мене запитала, що то бахнуло . А то вітер ..
Мій улюблений самий уматний майстер дзен.
Хоча майстер дзен уже за визначенням не може бути не уматним.
Насправді такі відповіді будуть зрозумілі тим, хто вже добре на цій темі знається. Ось трохи почитавши Айвенго, я більш-менш розумію чому автор так відповідає. Але якщо взяти людину, яка вперше побачила того майстра дзен, то для неї це хтозна що.Подивилася кілька його відео. Ну так, тепер твій спосіб відповідей ясніше![]()