Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Насправді такі відповіді будуть зрозумілі тим, хто вже добре на цій темі розуміється. Ось трохи почитавши Айвенго, я більш-менш розумію чому автор так відповідає. Але якщо взяти людину, яка вперше побачила того майстра дзен, то для неї це хтозна що.
Тож Айвенго часто розмовляє з нами не з того рівня інформованості і дивується, що ми не розуміємо. А ми й не можемо, бо просто не в курсі справи :)
Хм, так то ми для Айвейго чат-боти, чи він для нас?:D

Хм, так то ми для Айвейго чат-боти, чи він для нас?:D
Слава богу, на відміну від бота ми здатні мислити :-) просто треба розуміти яка інфа доступна для першокласників, а яка - для випускників :)

Це дивовижно як я гублюся, коли змінюється колір форуму. Все ж те ж саме! А таке враження, що потрапив в незнайоме місце.

Класно було в дитинстві, справжнісінький дзен :) Ніяких спогадів, ні думок: а як то має бути, живеш собі і все :любов:

Насправді такі відповіді будуть зрозумілі тим, хто вже добре на цій темі розуміється. Ось трохи почитавши Айвенго, я більш-менш розумію чому автор так відповідає. Але якщо взяти людину, яка вперше побачила того майстра дзен, то для неї це хтозна що.
Тож Айвенго часто розмовляє з нами не з того рівня інформованості і дивується, що ми не розуміємо. А ми й не можемо, бо просто не в курсі справи :)
Ну, тепер-то все легше і легше його розуміти? :) Особливо як Дениса Дзен послухати? :-)

Люди там не просто дивуються, вони в шоці :іржач:

Я таки вирішила спекти декілька пасочок . В епіцентрі на sale купила форми

Назад
Зверху Знизу