Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Айвенго діями своїми
Нагнав на нас парад планет
Ще й попереджує про всяке
Неначе справжній дирижер

• Це смішно!
Реакції: E.N
керує хтось у власній хаті
хтось щойно зайде в кабінет
я ж хочу керувать парадом
планет
© Іронія

На перший погляд, чай не є алкогольним напоєм (с) бот

Мабуть все можна розвивати, інше питання наскільки вдало. Я не думаю, що емпатія тільки вроджена. Адже дитину привчаються приміряти на себе чужі емоції. Наприклад, не треба ображати тваринку, їй боляче, чи подивися - дівчинка плаче.
Я думаю, що емпатія таки вроджена, а то, що дитину вчать: подивися, плаче і т.д. не дуже-то допомогає. Маленькі люди запам"ятовують, що поводитися в суспільстві треба так-то, за це не лаятимуть, а не через те, що дійсно не хочуть ображати дівчинку чи тварину. Запам"ятовують свод правил. Емпатія ж яка була, така і залишилася.

Я думаю, що емпатія таки вроджена, а то, що дитину вчать: подивися, плаче і т.д. не дуже-то допомогає. Маленькі люди запам"ятовують, що поводитися в суспільстві треба так-то, за це не лаятимуть, а не через те, що дійсно не хочуть ображати дівчинку чи тварину. Запам"ятовують свод правил. Емпатія ж яка була, така і залишилася.
Хз. Я виходила з того, що когось вчать приміряти на себе чужі відчуття, а когось - ні. Я не сперечаюся, що вроджене теж є.

Джон Уік-2023. З кожним новим фільмом у Кіану Рівза все більше втягуються щоки. Гримери, ну не можна ж так.
300px-John_Wick_4_poster.jpg

Чого я взагалі за того Рівза взялася? А, просто в око впав. Хотіла подивитися, про що совковий фільм "Парад планет". Ніколи не дивилася, хоча ж він 100 раз по телеку йшов. Якісь фільми передивляються багато разів, а деякі чогось жодного. Може, з перших кадрів/звуків розумієш, чи буде воно цікаве і якщо ні, пішов собі далі? :)

На вулиці пориви вітру. Одним таким поривом мене дверима в молочний магазин закинуло, як катапультою всередину. Трохи вітриною не розпластало. Але я вдала, що так і треба :D
Перелякана продавчиня в мене запитала, що то бахнуло . А то вітер ..

Боже, не дай мені
бути сволотою.
Не дай мені бути
спокусником і зрадником.
Не дай мені бути
війною і голодом.
Не дай мені бути
ненавистю і злом.

Дай мені, Боже,
бути любов'ю і миром.
Дай мені бути
щирістю і правдою.
Дай мені бути
вірою і надією.
Дай мені бути
добротою і милосердям.

Мій улюблений самий уматний майстер дзен.
Хоча майстер дзен уже за визначенням не може бути не уматним.

Подивилася кілька його відео. Ну так, тепер твій спосіб відповідей ясніше :)

Згадала, як одна тітка обурювалася в ФБ: прийшла до лікаря (в США), за візит віддала 120 дол., з проблемою: "Щось сил нема працювати". Він їй відповів "То й не працюйте". Мабуть, теж майстер дзен :D

Подивилася кілька його відео. Ну так, тепер твій спосіб відповідей ясніше :)
Насправді такі відповіді будуть зрозумілі тим, хто вже добре на цій темі знається. Ось трохи почитавши Айвенго, я більш-менш розумію чому автор так відповідає. Але якщо взяти людину, яка вперше побачила того майстра дзен, то для неї це хтозна що.
Тож Айвенго часто розмовляє з нами не з того рівня інформованості і дивується, що ми не розуміємо. А ми й не можемо, бо просто не в курсі справи :)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу