Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Голосно кричать крокодилі в калюжіБіля ріки танцюють хмари,
Срібними нитками переплітаються.
Сонце спить у ліжечку хмарок,Голосно кричать крокодилі в калюжі
Дайте, о дайте любові!
Та ковбойський кінь не зважає на це,Сонце спить у ліжечку хмарок,
А вітер колисає його ніжним шумом.
Мавпа з телевізора підскочила на стіл,Та ковбойський кінь не заважає на це,
Він прямую до своєї мети.
Читає енциклопедію і дістався літери МЩось він зациклився на мавпах тепер. Здається, що як використає якийсь образ, то починає його юзати.
Це для сценарію чорної комедіїОсь ще цікаве:
Двері розірвало на шматки
І в офіс увійшла качка.
Він мені запропонував "продовжити веселитися" і складати вірші разом ))))Це для сценарію чорної комедії![]()
УтібоземійВін мені запропонував "продовжити веселитися" і складати вірші разом ))))
А ще він "намагався бути анонімним" ))))
Ну, мабуть більшість все ж таких, як ти. А що сказали?Як мене в магазинах в цивільному ідентифікують за військового? Подумаєш лиса башка і піксельний рюкзак, мало там хто може бути з лисою башкою і піксельним рюкзаком.![]()
Пронизливий погляд?Як мене в магазинах в цивільному ідентифікують за військового? Подумаєш лиса башка і піксельний рюкзак, мало там хто може бути з лисою башкою і піксельним рюкзаком.![]()
На вигляд генерал :кот:
Шось усі вже генерали, треба шоб хтось був Підполковник.На вигляд генерал :кот:![]()
До речі, зараз є таке звання? Змінювали ж щось.Шось усі вже генерали, треба шоб хтось був Підполковник.
Є, там у них нічого не помінялось, тільки з'явився бригадний генерал.До речі, зараз є таке звання? Змінювали ж щось.
Я чомусь вирішила, що підполковника скасували. А той кіт точно при званні, бачиш які у нього на хвості серйозні відзнакиЄ, там у них нічого не помінялось, тільки з'явився бригадний генерал.