Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну це боляче, але чомусь мама мене не любила і не звертала уваги і я не можу це прийняти до сих пір. Шукаю ту батьківську любов що не достало мені.
О, я знаю дівчину, яку зовсім не любили батьки. Причому між собою в них була (ось ще кілька років тому, не знаю як зараз) любов, це їм вже років по 60, не менше, а свою єдину дитину вони не любили, навіть і не дуже турбувалися про неї, сварили постійно, ображали. Як таке може бути? :незнаю: Навіть якщо вони не люблять дітей, мені не зрозуміло як з такою поведінкою поєднується любов одне до одного, пронесена через роки.

Ну це боляче, але чомусь мама мене не любила і не звертала уваги і я не можу це прийняти до сих пір. Шукаю ту батьківську любов що не достало мені.
Нарешті все стало ясно. Чому ти так намагаєшся хоч чиєюсь любов'ю залатати дірку в душі. А власні діти не домогають впоратися з цією проблемою?

Немає значення батьківську любов чи ні.
Не в курсі щодо саме "батьківської" (це ж в сенсі обидва), у мене була мама і мені її більш ніж вистачало :-)
Вона зуміла в мені таку велику впевненість в собі закласти, дуже їй за це вдячна. Любов=впевненість. Впевненість, власне, в тому, що зможеш дати собі ладу. Придумаєш щось, впораєшся.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Зазвичай людям просто не вистачає любові, вона вся однакова. Тому треба так любити себе щоб не було потреби випрошувати цю любов ще від когось.
:клас: Отож. "Ніхто мене не любить так, як я" (майже (с) ) :D

О, я знаю дівчину, яку зовсім не любили батьки. Причому між собою в них була (ось ще кілька років тому, не знаю як зараз) любов, це їм вже років по 60, не менше, а свою єдину дитину вони не любили, навіть і не дуже турбувалися про неї, сварили постійно, ображали. Як таке може бути? :незнаю: Навіть якщо вони не люблять дітей, мені не зрозуміло як з такою поведінкою поєднується любов одне до одного, пронесена через роки.
Цілком можливо, що дитина їм просто заважала кохати один одного

Нарешті все стало ясно. Чому ти так намагаєшся хоч чиєюсь любов'ю залатати дірку в душі. А власні діти не домогають впоратися з цією проблемою?
Вони дорослі , я їх відпустила і сталася така біда в мене:D. Нічого, пройде.

До речі, оце *Будинок сказав: "Я не буду спати",
А вікно відповіло: "Тоді й я буду дивитись" дуже подобається :любов:
Дуже поєднується. :-) Вони ж одне одного люблять, а дочка просто з"явилася - ну, завагітніла жінка, ну залишила, бо "так треба", суспільство тисне, тим більше і ті роки. Але все залишилось як було, вони як і раніше люблять тільки одне одного.

Отримайте оновлені варіанти прізвиськ для військового смугастого кота:

1. Вояка
2. Тигрик
3. Сержант
4. Генерал-Кіт
5. Полковник-Кіт
Яким війсковим підроздилом може керувати кіт полковник?

Яким війсковим підроздилом може керувати кіт полковник?
Кіт полковник може керувати взводом або ротою. Це склади військової організації, де взвод містить у собі 3-4 загони, а рота - кілька взводів. Також він може командувати батальйоном у складі іншого підрозділу, наприклад, бригади або дивізії.

Психолог Ісус радив полюбити ближнього як самого себе. Звучить просто, а задача не всім вдається. Зразу два в одному - спочатку доведеться себе. Це чисто практичні речі для практичного життя, а не абстрактний кінь в вакуумі.
А хто маються на увазі під ближніми? Завжди цікавило. :) Які люди ближні, а які дальні? :іржач: Чи всі люди - "ближні"? Але ж не може ж так бути, щоб абсолютно усіх любити як себе. Це непідйомна задача.

Припустимо, дехто любить усіх. Що, перейматися їхніми проблеми як своїми, все їм віддати - ну, їм же треба, завжди знайдеться хтось типу Отводенко, і що буде з цим дехтом?

Назад
Зверху Знизу