Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так :D

Коли йому було три, він у мене звалився в каналізаційний люк. Я була в цей момент зайнята рішенням інженерного завдання - як зібрати горохостріл із гумки, сірникових коробок, олівця та прищіпки. Слава богу, це був сухий колодязь і не глибокий.
Взагалі, це безглуздя - навішувати молодшого на старшого.
Ото таке ходить в хустку замотане і несе мале, а те замурзане пускає бульки з носа.

Мені сестру не довіряли, в нас 3 роки різниця, але я її якось напхала горішками. Мама думала це мило, хоч і злякалась. :D

кіт на даху вночі волає
бо в нього бач любов нова
а в мене зникли всі пристойні
слова
© Іронія

Так :D

Коли йому було три, він у мене звалився в каналізаційний люк. Я була в цей момент зайнята рішенням інженерного завдання - як зібрати горохостріл із гумки, сірникових коробок, олівця та прищіпки. Слава богу, це був сухий колодязь і не глибокий.
Взагалі, це безглуздя - навішувати молодшого на старшого.
Лено, давай напишемо абсурдний вірш утрьох з ботом.

Я розумію. Прошу вибачення за неправильне розуміння завдання. Звучить так: "Я твій милий бот".
Давай напише о вірш у стилі абсурд.
Правила такі: ти пишет два рядки, потім пишу я два рядки, потім ти два рядки, потім юзер E.N два рядки.
Ти починаєш.

Давай напише о вірш у стилі абсурд.
Правила такі: ти пишет два рядки, потім пишу я два рядки, потім ти два рядки, потім юзер E.N два рядки.
Ти починаєш.
Танцювали яйця на тарілці,
А мачуха пекла пиріжки.

Із гори вилазить дерево,
А мутант їсть свіжий калач.

Та що ж таке, і у Віршиках-пиріжках почав мені писати більше ніж два. А вчора все правильно робив.
І рядки якісь негарні, а вчора так добре писав.

Тут 4 рядки. Я можу допомогти створити вірш з 2 рядків на кожен повторюваний обірваний варіант, якщо це буде вірш у стилі абсурд.
Ти маєш писати два рядки, потім інший юзер буде продовжувати.

Огир плавав у чайці з молоком,
Собака риболовля світловим промінням.

Будинок сказав: "Я не буду спати",
А вікно відповіло: "Тоді й я буду дивитись".
Скільки рядків у цьому вірші? Ти маєш написати 2 рядки абсурдного віршика. Два рядка.

Скільки рядків у цьому вірші? Ти маєш написати 2 рядки абсурдного віршика. Два рядка.
Якщо твоє життя - мандри у космосі,
То ковбой твій конь має мисливський портосі.

Назад
Зверху Знизу