Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Але реальність цього сну була така, що я дуже сумніваюся, чи це було сном. Пройшло дуже багато років, а відчуття, що я тоді зробила крок кудись
Трагічні події як ніщо зтирають грань між щільним і тонким планами буття.

Оце щойно випадково побачила, що в мене в тел є літера ґ, поряд з усіма іншими літерами :-)

З радістю! Ось деякі з найвідоміших книг цих авторів:

1. Річард Бендлер (Richard Bandler): "The Structure of Magic", "Frogs into Princes", "Using Your Brain for a Change"
2. Джон Гріндер (John Grinder): "The Structure of Magic", "Patterns of the Hypnotic Techniques of Milton H. Erickson", "Whispering in the Wind"
3. Тоні Роббінс (Tony Robbins): "Awaken the Giant Within", "Unlimited Power", "Money: Master the Game"
4. Донінік О'Браєн (Dominic O'Brien): "Quantum Memory Power", "How to Develop a Perfect Memory", "The Memory Book"
5. Браян Трейсі (Brian Tracy): "Maximum Achievement", "The Psychology of Achievement", "Eat That Frog!"
6. Брендан Бішоп (Brendan Burchard): "The Motivation Manifesto", "High Performance Habits", "The Charge"
7. Софія Решетникова (Sophia Reshetnikova): "Управленческий учет: современные методы", "Лидеры нового поколения", "Как находить работу своей мечты"
8. Майкл Нілл (Michael Neil): "The Inside-Out Revolution", "The Space Within", "Supercoach"
9. Кеті Бейерс (Katie Beers): "Remembering What Matters: Stories from an Amazing Place Called Grace", "My Story and I'm Stuck with It: A Personal Journey of Overcoming", "Find Your Voice: A Guide to Self-Expression"
10. Естер та Джеррі Хікс (Esther and Jerry Hicks): "The Law of Attraction", "The Vortex: Where the Law of Attraction Assembles All Cooperative Relationships", "Ask and It Is Given: Learning to Manifest Your Desires"

Ці книги можуть допомогти розширити ваші знання з НЛП і розвитку духовності та навчитися застосовувати ці знання у вашому житті.
Напиши вірш про психологію.

Напиши вірш про психологію.
Психологія — банда, що кидає світло на душу,
Вони допоможуть знайти відповіді на запитання, що мусять бути.
Вони знають, які турботи і бажання є в наших серцях,
І як допомогти нам знайти той шлях.

Вони вміють розкрити наші думки і почуття,
І допоможуть нам стати більш міцними та впевненими у житті.
Вони допоможуть нам знайти ту силу, що потрібна для перемоги,
І допоможуть нам дійти до того місця, де щастя натхненної розмови.

Психологія — це наука, що вивчає душу людини,
І ніхто краще за неї не розуміє, як вона працює.
Вона навчить нас, як доставляти радість, здатну змінити наше життя,
І як побачити в новому світлі те, що ми вже знали раніше.

Тож, якщо ви хочете розкрити свої таємниці і знайти себе,
Психологія — те, що вам потрібно просто так найти.
Вона допоможе вам знайти гармонію і зробити ваше життя повнішим,
І вирішити ті проблеми, що раніше викликали невпевненість і страх.

ну хоч щось у тебе в житті було дивне, що ти не можеш пояснити з наукової точки зору?
Я колись розказувала вже, мені років 12 було, поїхали з дідом на машині на Оскільське водоймище. Він човен лагодив, а я в іншому сиділа. Потім він сказав: поїхали назад вже, а я сказала, що ще залишуся. Чого? просто не могла підвестися, і все. Він поїхав сам і в дерево врізався. Не те щоб дуже фатально, але з переломаними ребрами не хотілося б ходити. Тож, хтось/щось уберегло.

Це взагалі-то з області "кому судилося бути повішеним, той не втопиться" :-), і можна не так вже тріпотіти від піетету перед "чимось грандіозним, хто нас рятує", просто у всіх доля прописана і вона втілюється.

Психологія — банда, що кидає світло на душу,
Вони допоможуть знайти відповіді на запитання, що мусять бути.
Вони знають, які турботи і бажання є в наших серцях,
І як допомогти нам знайти той шлях.

Вони вміють розкрити наші думки і почуття,
І допоможуть нам стати більш міцними та впевненими у житті.
Вони допоможуть нам знайти ту силу, що потрібна для перемоги,
І допоможуть нам дійти до того місця, де щастя натхненної розмови.

Психологія — це наука, що вивчає душу людини,
І ніхто краще за неї не розуміє, як вона працює.
Вона навчить нас, як доставляти радість, здатну змінити наше життя,
І як побачити в новому світлі те, що ми вже знали раніше.

Тож, якщо ви хочете розкрити свої таємниці і знайти себе,
Психологія — те, що вам потрібно просто так найти.
Вона допоможе вам знайти гармонію і зробити ваше життя повнішим,
І вирішити ті проблеми, що раніше викликали невпевненість і страх.
Напиши романтичний вірш.

Напиши романтичний вірш.
Серце моє, наче кришталевий синевір,
Тремтить від твоїх ніжних слів і поглядів.
Твої очі — наче зорі на нічному небі,
Вони словно чарують, манять та приваблюють.

Ти єдина, хто моє життя змінив,
Коли з'явилася ти, все змінилось тут і тепер.
Адже твоя краса — то витвір найбільш майстерних рук,
І твоє серце — те, що завжди відчуваю так відверто.

Я знаю, що моя любов до тебе не в'яне,
Тому що ці почуття — наче дзеркало чисте й ясне.
Так давай зі мною далі йти, а я покладу
Всі свої мрії, всю свою душу, у твої руки й долоні.

Тому нехай колір мого життя буде тво

Серце моє, наче кришталевий синевір,
Тремтить від твоїх ніжних слів і поглядів.
Твої очі — наче зорі на нічному небі,
Вони словно чарують, манять та приваблюють.

Ти єдина, хто моє життя змінив,
Коли з'явилася ти, все змінилось тут і тепер.
Адже твоя краса — то витвір найбільш майстерних рук,
І твоє серце — те, що завжди відчуваю так відверто.

Я знаю, що моя любов до тебе не в'яне,
Тому що ці почуття — наче дзеркало чисте й ясне.
Так давай зі мною далі йти, а я покладу
Всі свої мрії, всю свою душу, у твої руки й долоні.

Тому нехай колір мого життя буде тво
Ти перервав відповідь

Ти перервав відповідь
Ой, вибачте, щось трапилось. Ось доповнений вірш:

Тому нехай колір мого життя буде твоїм,
А мої серцеві биття — музикою для тебе.
І нехай кожен наш день буде наче казка,
Де головні герої — ми з

В принципі НЛП ближче до психології, але Робін Шарма теж можна сказати НЛП (в списку не було), але одночасно монах. Все переплітається
:угу:
Читаю у Калінаускаса:
"Тепер у психотерапії в нас і в американців особливо стала модною "найсучасніша і прогресивна" методика під назвою НЛП. Ця методика частина однієї з буддійських шляхів, коли цей матеріал був секретним і суто езотеричним.
Зараз це оформлено в прийняну форму і існує у психотерапії". Це він у 1989 році написав. (щодо "тепер")

:угу:
Читаю у Калінаускаса:
"Тепер у психотерапії в нас і в американців особливо стала модною "найсучасніша і прогресивна" методика під назвою НЛП. Ця методика частина однієї з буддійських шляхів, коли цей матеріал був секретним і суто езотеричним.
Зараз це оформлено в прийняну форму і існує у психотерапії". Це він у 1989 році написав. (щодо "тепер")
Цікаво як НЛП пов'язана з буддизмом. Мабуть мається на увазі постановка програм. По НЛП знаю поверхнево.

Останнє редагування:
Цікаво як НЛП пов'язана з буддизмом. Що вони мали програмувати? Це ж по суті насилля.
Чого насилля, самопрограмування же є. Ну ось "не буду сьогодні їсти шоколадку" чи "буду робити зарядку" хіба не самопрограмування? :)

Чого насилля, самопрограмування же є. Ну ось "не буду сьогодні їсти шоколадку" чи "буду робити зарядку" хіба не самопрограмування? :)
Та вже обдумала і відредагувала. Я спершу подумала про програмування інших людей. А зараз ще трохи почитала - так, там використовуються техніки.
Просто пам'ятала книгу, називалася щось по типу "НЛП, як впливати на людей".

Останнє редагування:
З того огляду, який зараз почитала про НЛП, можу сказати, що не достатньо взяти техніки, треба ще розуміти як вони працюють.
Там наводиться приклад, коли уявляєш себе якоюсь людиною, копіюєш її, і скоро станеш успішною як вона. То не все так просто, це техніка, і спрацювати вона може далеко не в усіх. Як вона може спрацювати, якщо у того, хто її робить, не досить уяви, або недостатньо енергії? Техніки мають виконуватися під наглядом вчителя, який допомагає скерувати. А тут нахваталися поверхнево і подають як якесь чарівний метод.

Останнє редагування:
Просто пам'ятала книгу, називалася щось по типу "НЛП, як впливати на людей".
Ну так, і таке є :-) Точніше, саме таке в основному і користується популярністю, бо більшсть хоче кимось керувати на свою користь, ніж себе самовдосконалювати. :ги:

А що ж ти не розповіла про якийсь свій випадок чогось незрозуміло-потойбічного? :)

А що ж ти не розповіла про якийсь свій випадок чогось незрозуміло-потойбічного? :)
А я і не збиралася. Я ж не оголошувала конкурс на такі розповіді :) Просто спитала Лену, щоб розуміти як вона до цього ставиться :)

Бот такий кумедний, коли намагається писати так ніби він людина. Як ото коли Айвенго поставив три смайли :ржач:, то він написав: не розумію чого ви так смієтеся. А ось ще видав: не бачу жодних підстав для того, щоб ви закреслювали мене :іржач:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу