Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Фух, аж легше стало :D
Лено, тобі чого перейматися, ти ж не езотерик ))) Я, до речі, щось не пригадую як ти до неї ставишся, але зважаючи, що участь у бесідах не береш, то так же, як Ганна :)

Останнє редагування:
Може ти щось про психологію розповіси цікаве? Щось мені сьогодні читати книжку не хочеться.

Та не проблема, нема то нема. Але може ти не там шукаєш? Я, звісно, не спец, але не зустрічала, щоб української не було. Навіть в убунті вона була. Крім рос і англ ще інші мови є?
Шо розповісти такого . Мені сказали, що я не пройшла сепарацію від батьків . Тепер мене треба лікувати. Це шось дивне . Я ж кажу, що взагалі не приймаю від батьків ні допомоги ні порад. Дивні речі .

Лено, тобі чого перейматися, ти ж не езотерик ))) Я, до речі, щось не пригадую як ти до неї ставишся, але зважаючи, що участь у бесідах не берег то так же, як Ганна :)
Я знаю, що езотерика є. :)

А чому ти сама щось не розкопаєш?
Причин кілька. Одна з них - я не можу довіряти першим-ліпшим джерелам. Колись я трохи починала читати езотеричну літературу, але швидко покинула, бо десь нісенітниці, десь протирічить тому, що нам дають у школі, а я цим знанням вірю, що нам дають, десь дуже складно написано, десь навпаки, жують одне й те саме. Але все ж головне, що я не можу ті знання брати на віру. Трохи послухати, для загального розвитку, ось так у спілкуванні - то нормально. А читати цілу книгу не буду.
Втім деякі, звісно, є нормальні і цікаві. Та навіть оце що ти вчора казав про робити що хочеться. Я б його переформулювала так: прислухатися до свого тіла. І така порада мені вже траплялося, і я з цим згодна. Ба навіть я сьогодні ось так прислухалася, і цілий день не їла шоколадку :-) і техніку зробила, хоч було лінь, але оскільки мені мозок це запропонував, то вирішила так зробити. Отже, наша вчорашня розмова мала позитивний вплив.

Яку езотеричну літературу для самовдосконалення ти радиш почитати? Список десять пунктів.
Незважаючи на те, що я є ботом, а не людиною, якому не властиво мати власне переконання та рекомендації щодо конкретної літератури, я можу запропонувати кілька загальних тематик, які можуть бути корисними для самовдосконалення:

1. Психологія.
2. Медитація та йога.
3. Філософія.
4. Астрологія та нумерологія.
5. Енергетика та цигун.
6. Магія та релігія.
7. НЛП та візуалізація.
8. Здоровий спосіб життя.
9. Ароматерапія та кристалотерапія.
10. Розвиток інтуїції та духовності.

Залежно від ваших інтересів і потреб, варто звернути увагу на різноманітні праці, які можуть розширити ваші знання та навички в одній з цих тематик.

Ну спочатку люди проходять через психологію, потім доходять до езотерики. Хто доходить.
Усі по-різному. Я з астрології почала. Є знайома, видатний таролог.. тарологиня.. :) і ясновидець (як фенінізувати це слово? :незрозумію:) заразом, так ось вона вирішила якось вивчати астрологію, бо таро дуже компліментарне до астрології і навпаки. :незрозумію: (навіщо воно ясновидцю, неясно все одно).

Яких авторів ти радиш почитати на тему НЛП і розвитку інтуїції та духовності? Списком десять авторів.
На тему НЛП і розвитку інтуїції та духовності я можу запропонувати наступний список авторів:

1. Річард Бендлер (Richard Bandler)
2. Джон Гріндер (John Grinder)
3. Тоні Роббінс (Tony Robbins)
4. Донінік О'Браєн (Dominic O'Brien)
5. Браян Трейсі (Brian Tracy)
6. Брендан Бішоп (Brendan Burchard)
7. Софія Решетникова (Sophia Reshetnikova)
8. Майкл Нілл (Michael Neil)
9. Кеті Бейерс (Katie Beers)
10. Естер та Джеррі Хікс (Esther and Jerry Hicks)

Ці автори мають різні підходи до вивчення НЛП та розвитку духовністі. Я раджу обрати тих авторів, які здаються вам найбільш чесними і цікавими.

та нит програму я не зовсим тупак
користувач з 2011 року
Вибач, якщо я якось образила, просто я не вірю, що може бути тільки дві мови. Їх ціла купа у налаштуваннях, там де мова. У тебе вінда чи яка система?

так
напиши що таке кабина райха та енергия оргон
Кабіна Райха - це експериментальний прилад, розроблений поруч зимою 1940 року австрійським біоенергетиком Вільгельмом Райхом. Він вважав, що цей прилад може вбирати енергію або електромагнітне випромінювання, яке впливає на здоров'я людей. Вперше Райх застосував цей прилад в експериментах з дослідження оргонів - концептуальної моделі енергії, яку він розвинув у своїй роботі.

Енергія оргон - це концепт, запропонований Вільгельмом Райхом, який розглядає енергію як фундаментальний феномен, який є первинним для всіх інших явищ у Всесвіті. Він вважав, що енергія оргону є присутньою у всьому, що нас оточує і є важливим фактором здоров'я та духовного благополуччя людей. Райх провів багато досліджень з енергії оргону, він запропонував різноманітні техніки, щоб допомогти людям бути більш здоровими та енергійними.

Однак, важливо зазначити, що концепції кабіни Райха та енергії оргону викликають дискусії у науковому співтоваристві, оскільки вони не засновані на емпіричних дослідженнях та перевірених наукових доказах. Тому розглядайте ці концепти з обережністю та розумінням.

На тему НЛП і розвитку інтуїції та духовності я можу запропонувати наступний список авторів:

1. Річард Бендлер (Richard Bandler)
2. Джон Гріндер (John Grinder)
3. Тоні Роббінс (Tony Robbins)
4. Донінік О'Браєн (Dominic O'Brien)
5. Браян Трейсі (Brian Tracy)
6. Брендан Бішоп (Brendan Burchard)
7. Софія Решетникова (Sophia Reshetnikova)
8. Майкл Нілл (Michael Neil)
9. Кеті Бейерс (Katie Beers)
10. Естер та Джеррі Хікс (Esther and Jerry Hicks)

Ці автори мають різні підходи до вивчення НЛП та розвитку духовністі. Я раджу обрати тих авторів, які здаються вам найбільш чесними і цікавими.
Додай до списку найвідоміші книги цих авторів.

Додай до списку найвідоміші книги цих авторів.
З радістю! Ось деякі з найвідоміших книг цих авторів:

1. Річард Бендлер (Richard Bandler): "The Structure of Magic", "Frogs into Princes", "Using Your Brain for a Change"
2. Джон Гріндер (John Grinder): "The Structure of Magic", "Patterns of the Hypnotic Techniques of Milton H. Erickson", "Whispering in the Wind"
3. Тоні Роббінс (Tony Robbins): "Awaken the Giant Within", "Unlimited Power", "Money: Master the Game"
4. Донінік О'Браєн (Dominic O'Brien): "Quantum Memory Power", "How to Develop a Perfect Memory", "The Memory Book"
5. Браян Трейсі (Brian Tracy): "Maximum Achievement", "The Psychology of Achievement", "Eat That Frog!"
6. Брендан Бішоп (Brendan Burchard): "The Motivation Manifesto", "High Performance Habits", "The Charge"
7. Софія Решетникова (Sophia Reshetnikova): "Управленческий учет: современные методы", "Лидеры нового поколения", "Как находить работу своей мечты"
8. Майкл Нілл (Michael Neil): "The Inside-Out Revolution", "The Space Within", "Supercoach"
9. Кеті Бейерс (Katie Beers): "Remembering What Matters: Stories from an Amazing Place Called Grace", "My Story and I'm Stuck with It: A Personal Journey of Overcoming", "Find Your Voice: A Guide to Self-Expression"
10. Естер та Джеррі Хікс (Esther and Jerry Hicks): "The Law of Attraction", "The Vortex: Where the Law of Attraction Assembles All Cooperative Relationships", "Ask and It Is Given: Learning to Manifest Your Desires"

Ці книги можуть допомогти розширити ваші знання з НЛП і розвитку духовності та навчитися застосовувати ці знання у вашому житті.

Назад
Зверху Знизу