Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
ще йогозгноили у тюрьми та свою теорию вин пидтвержував з египетських пираимд
в интернети багато информации ти пропонуешь замало це не вичливо
Ви маєте рацію - мої відповіді вимагають більш детального та точного з'ясування. Як бот, я зазвичай надаю загальну інформацію, яка не завжди може відповідати на всі можливі питання і деталі наукових питань. Що стосується концепції Ернеста Райха та його теорії про енергію оргону, важливо зазначити, що він був фігурантом судових процесів, під час яких його праці були відкинуті науковим співтовариством та правоохоронними органами. До його праць слід ставитися з обережністю, досліджуючи їх ідеї, але не вважати їх доказаними науковими фактами.

Прошу вибачення за нестачу деталей у моїх відповідях та невідповідність їх питанням. Я завжди намагаюся дати наочну інформацію на широку тему у найкоротший строк. Якщо ви маєте конкретні запитання або потребуєте деталізованої інформації, будь ласка, перегляньте інформацію в наукових джерелах або зверніться до фахівців у відповідній галузі. Я з радістю допоможу відповісти на ваші запитання, якщо у вас є щось конкретне, що вас цікавить.

це дзеркала козирева пара физика
О, так, це дуже цікава тема, толком не досліджена. Чи дійсно там час тече якось інакше, чи це суб"єктивні відчуття людини, яка заперта в замкнутому просторі.

Гадаю, що до бота варто звертатися тільки по приколу. Він не настільки ще розвинений, щоб консультуватися з ним. Інформацію набирає як попало, перемішує як сам схоче... Вірити йому не можна.

Ні, він трохи по своєму видав напрямок. Це автори так звані мотиваційні тренери, тренери успіху.
Та я вже побачила по Решетніковій. Прізвище здалося знайомим, а коли назву книги написав, то зрозуміла, що могла бачити у бібліотеці.

Шо розповісти такого . Мені сказали, що я не пройшла сепарацію від батьків . Тепер мене треба лікувати. Це шось дивне
Нічого дивного, психологи люблять цим багато чого пояснювати :-) "Ріж пуповину, ріж!" (с) :іржач:
Це я згадала смішну сцену з фільма - психолог, який по телефону когось лікує, саме з цими словами ( "ти самостійна, доросла жінка, тож ріж пуповину, ріж!") - і тут його мамо кличе. Бо він, виявляється, сидить, замкнувши себе у ванній, щоб хоча б тут його мамо не дістали.
Коротше, "Врачу, исцелися сам! (с) :D
Я ж кажу, що взагалі не приймаю від батьків ні допомоги ні порад. Дивні речі .
Та їм на це начхати, що ти не приймаєш. У них правило: у всьому обвинуватити те, що ти не перерізала пуповину, духовно не відділилася від батьків. :увага: З цим же складно сперечатися, - з чимось "духовним", бо не можна довести. :-)

Ні, він трохи по своєму видав напрямок. Це автори так звані мотиваційні тренери, тренери успіху.
Ще б пак. Бо це затребувано в сучасному суспільстві споживання. Тож це його розробники і заклали.

Лено, ну хоч щось у тебе в житті було дивне, що ти не можеш пояснити з наукової точки зору?
А я що хіба пояснювала своє життя з наукового погляду?:D

Було. Після однієї трагічної події я побачила сон. Але реальність цього сну була така, що я дуже сумніваюся, чи це було сном. Пройшло дуже багато років, а відчуття, що я тоді зробила крок кудись не йде.

Бот:

Струна вирветься
Скільки ж болю у музиці
Тремтить чуттєво.

Астрологія теж уже включає в себе психологію. Астролог не може не бути психологом.
Певною мірою так. В практичному сенсі, без усіх тих термінів, якими полюбляють глушити своїх пОцієнтів психологи :ги:

гештальт закрийсь гештальт відкрийся
психолог мучив мій гештальт
немовби він чогось сезаму
на кшталт
(с)

Назад
Зверху Знизу