Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Щось у бота якісь обмежені ресурси. Повторює одні й ті самі образи, то миші, то зозулі, то слони.

езотерика це не те що дають за гроши в школи
це психоделики та ********* щоб бачити сенс а не розмиватись по життю
це била та чорна магия це язичнецтво
ще це велика вира але навищо це надо
ти чаклунка й так вид природи
ти прагнеш побачити всесвит
там може бути лячно та перелячно жахи усього
я знаю як це зробити легко без наркотикив та стимуляторив
я лякаюсь та не хочу це робити я боягуз
Це білий вірш? :D

Давай ще поспілкуємося про езотерику. Я не буду діставати з питаннями.
Ф'ям, давай спілкуватися!
Я б хотіла, щоб ви розповіли про щось :)
Мені теж це цікаво, послухаю вас. Мені ця тема не знайома зовсім .

ЮТуб порадив. Про прості речі сансари.

Сьогодні не можу дивитися. За кілька днів.
Взагалі про це речі я знаю поверхнево, бо нам дуже детально про це не розповідають, більше уваги технікам ну і загальні питання.

Мені теж це цікаво, послухаю вас. Мені ця тема не знайома зовсім .
Але ж ти в це і не віриш. Я завжди таким цікавилася. Казала вже колись, що навіть в дитинстві мені було цікаво грати не в принцесу, а в відьму :)

хоку последнего самурая :D
нит то слова та речення як прикро що в мене нема налаштувань на укрмову :(
куплю ноут то буде колись
А що то за система дивна, що нема таких налаштувань? Воно ж начебто скрізь є.

Але ж ти в це і не віриш. Я завжди таким цікавилася. Казала вже колись, що навіть в дитинстві мені було цікаво грати не в принцесу, а в відьму :)
Я просто бачу , що ви нормальні, адекватні люди, то розумію, що , мабуть, мала не вірну думку про ваші поняття. Звичайно, це не мое , але послухати цікаво . Чому б ні. Кожен мае право жити як забажае. В хорошому сенсі.

Мій улюблений самий уматний майстер дзен.
Хоча майстер дзен уже за визначенням не може бути не уматним.

Ну вони всі ж пов'язані з психологією? Я дивилась психологиню і вона казала, що е якісь спец книги з психології .

в мене на жаль нема шукаю слова щоб не було багато i це англмову клацнув але ж нема апострофа та литери е та ii знову англмова тиць та слово шукай хай йому заборись :збентежений:
ви звиняйте що ось так
Та мы і так тебе розуміємо. В мене он телефон любить слово мы :D. Шо йому зробити.

Ну вони всі ж пов'язані з психологією? Я дивилась психологиню і вона казала, що е якісь спец книги з психології .
Може ти щось про психологію розповіси цікаве? Щось мені сьогодні читати книжку не хочеться.
в мене на жаль нема шукаю слова щоб не було багато i це англмову клацнув але ж нема апострофа та литери е та ii знову англмова тиць та слово шукай хай йому заборись :збентежений:
ви звиняйте що ось так
Та не проблема, нема то нема. Але може ти не там шукаєш? Я, звісно, не спец, але не зустрічала, щоб української не було. Навіть в убунті вона була. Крім рос і англ ще інші мови є?

Назад
Зверху Знизу