Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Та змінюються. Навіть ти з роками у чомусь змінилася. На щось почала дивитися інакше.
Може й так. А може обставини склалися так, що з надр характеру довелося дістати те, що лежало там "про всяк випадок":D

Взагалі мені пощастило що молиться один раз, а не п'ять.
У кожного якісь причуди... в тебе які?:D я вчора тренувалася в дворі під Укр пісні . То сусідам весело було :D. Тепер хочу то кожен день.

Це схоже на мантри. Я ось собі уявила це бурмотіння і мені навіть сподобалася. Хоча якби зі мною таке сталося, то не сподобалося б, особливо вночі. Хоча різні звуки діють по-різному, деякі дуже дратують. Гадаю, бурмотіння до таких не належить.
Айвенго, він же не голосно співає?

У кожного якісь причуди... в тебе які?:D я вчора тренувалася в дворі під Укр пісні . То сусідам весело було :D. Тепер хочу то кожен день.
Вони прозріли як ти аеробіку показувала під "Юний орел".

image.jpg

головне мясо привезуть як торт скоро
хлопцям мама зе посмаже риби
******* ще вигнав бо це побратими
стрес в нас бо бахмут та в нас не так затишно
шлях в нас один до перемоги
Дуже загадковий текст, але закінчується :клас:

Не пам'ятаю коли саме хтось з учнів спитав як виходити з голодування :-)
:іржач:
Вчитель сказав, що сидіти на кашах - це не голодування.
:угу:

А ось цікаво, чому саме на кашах. А не на фруктах/овочах, наприклад. Може, то з давніх давен, просто каша це найбільш доступне, що було, ось і утворилася традиція?

А ось цікаво, чому саме на кашах. А не на фруктах/овочах, наприклад
Не знаю, але можу припустити. У нас же техніки з буддийського монастиря. Думаю, що там з овочами-фруктами не дуже. Колись у нас в харчуванні було багато рису і кожний прийом їжі - це була техніка. І як ото я тобі писала, на сніданок - ложка рису, яку треба жувати пів години. І сніданок був об 11 годині. Спочатку для мене то був жах, як для людини, яка звикла їсти щойно прокинеться і їсти багато і смачне.
Перші роки для мене то було страшне.
А потім виявилося, що ложкою рису можна наїстися, і до обіду нормально почуватися.
Крім того, я думаю, що каші - то дешевше і простіше, ніж овочі-фрукти. А ще на них може бути в когось алергія. Та і які овочі в травні? Коли купували овочі, казали що перевіряли на нітрати, і було важко знайти нормальні.
А в мені, наприклад, від фруктів тільки дужче їсти хочеться і кислотність підвищується. Так що каші - це найкраща їжа, як оглянути з усіх боків.

Треба брати неочищений. Його і так і так жувати пів години.:D
Сенс не в тому, щоб просто жувати пів години. Просто в цей час техніку виконуєш. А неочищений дорогий чомусь, хоча мало б бути навпаки.

Назад
Зверху Знизу