Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ні, люди намагаються створити собі залізобетонний фундамент, а це неможливо.
А якщо люди це розуміють (що неможливо створити залізобетоннний фундамент), але все одно цікаво подумати і уявити, як все влаштовано? Тож все одно намагаються проникнути в таємниці буття/світобудови.

Навіть якщо прийде доцент астрологічних наук і все тобі розкладе по поличках, це буде тільки теорія. Потім ти побачиш іншу теорію як ніби то це влаштовано і як ніби то це відбувається, і вирішиш пристати до неї. Тому що ти хочеш спертися на систему. А дзен це вийти з любої системи.
Ну і що, я і теорію послухаю. Тим більше, що мова йшла вже не про дзен, а про гороскопи.
А тобі хіба не цікаво почути якісь інші теорії? Не щоб відшукати істину, яку ти вважаєш вже знайшов для себе, а просто щоб дізнатися як в інших школах.

Ну взагалі в цьому тексті нічого не відповідає дійсності.
Здрасьте. Як ти можеш знати, що нічого не відповідає дійсності, ти ж не Творець дійсності :) Тільки Він і може авторитетно сказати: "ні, не відповідає". Чи "відповідає на такий-то відсоток".

Навіть якщо прийде доцент астрологічних наук і все тобі розкладе по поличках, це буде тільки теорія. Потім ти побачиш іншу теорію як ніби то це влаштовано і як ніби то це відбувається, і вирішиш пристати до неї. Тому що ти хочеш спертися на систему. А дзен це вийти з любої системи.
До речі, ти сьогодні дивовижно говіркий і терплячий :ги: Сьогодні в тебе рекорд розмови з нами на ці теми )))

Я не розумію чому ти так думаєш. Було багато раз що я не лінувався по три абзаца набирати. Можна і пару томів набрати, не думаєш що тебе навпаки це все більше буде заплутувати?
Тому, що зазвичай розмови закінчувалися тим, що ти відкараскувався якоюсь нічого не значущою фразою. Ось тільки минулого разу написав довгий пост (це єдиний раз на моїй пам'яті), та й то стер :D
Не думаю, що буде заплутувати, якщо це будуть пояснення як для чайників, тобто простими словами. Я можу прийняти пояснення, навіть якщо я з ним не погоджуюся. Просто цікаво знати який в людини погляд.

Ти мені відповів, що то дуже математично. Тобто я так і не зрозуміла правильно то чи ні, і якщо ні, то як правильно.
Та звідки хтось може сказати, що правильно, що ні? В езотеричних питаннях неможливо вишкрябати Істину в останній інстанції, бо завжди знайдеться ще якась школа/вчення, що буде спротестовувати.

Ну і довгий для тебе може бути нічого не значущим. Для мене то він значущий.
Звісно, тому треба пояснити так, щоб було зрозуміло. Не вірю в те, що це загалом неможливо, хіба що неможливо для тебе.

Та звідки хтось може сказати, що правильно, що ні? В езотеричних питаннях неможливо вишкрябати Істину в останній інстанції, бо завжди знайдеться ще якась школа/вчення, що буде спротестовувати.
Коли я писала про правильно, то це стосувалося його поглядів. Чи правильно я зрозуміла його думку.

А дзен це вийти з любої системи.
:клас: Гадаю, це найцінніший результат сьогоднішньої розмови.

До речі, до чого ти так вчепився в астрологію, вона ж теж система, з неї треба вийти :)

Ну ладно я, я астрологію гризу вже 20 років, мені просто це подобається. Може, так і запишемо: "Можна цікавитися всім, що подобається, але нічого не вважати залізобетонним".

Останнє редагування:
Хіба ти не розумієш що кількість циклів хто коли скільки раз куди зайде чи вийде це інформація яку ніхто не підтвердить і яка нічого не дає?
Та я ж тебе питала не про кількість циклів.

:клас: Гадаю, це найцінніший результат сьогоднішньої розмови.

До речі, до чого ви так вчепився в астрологію, вона ж теж система, з неї треба вийти :)

Ну ладно я, я астрологію гризу вже 20 років, мені просто це подобається. Може, так і запишемо: "Можна цікавитися всім, що подобається, але нічого не вважати залізобетонним".
Ф'ям, скажи, ти зрозуміла той мій "математичний" пост, про що я хотіла дізнатися? Чи то я так погано пояснила?

Хіба ти не розумієш що кількість циклів хто коли скільки раз куди зайде чи вийде це інформація яку ніхто не підтвердить і яка нічого не дає?
:браво:

Тільки це треба написати так:
Кількість циклів хто коли скільки раз куди зайде чи вийде це інформація яку ніхто не підтвердить і яка нічого не дає.

Ф'ям, скажи, ти зрозуміла той мій "математичний" пост, про що я хотіла дізнатися? Чи то я так погано пояснила?
Тебе треба астрологічно дослідити чому ти так любиш застопоритися на чомусь одному, якщо думка і розмова полинула давно кудись за небокрай.:D

О, циклон йде. То ось чому так хотілося спати і взагалі день важкий.

Ну звісно, чого б то _я_ не зрозуміла, я ж жінка і Скорп, у нас не може бути абсолютно різне мислення.
Не можна вимагати від чоловіків, щоб вони точно також, як і жінки, підхоплювали думку такими ж засобами мислення. У них інакше.

Що відбувається? Мі вже граємо у чат-ботів? :D

Ну звісно, чого б то _я_ не зрозуміла, я ж жінка і Скорп, у нас не може бути абсолютно різне мислення.
Не можна вимагати від чоловіків, щоб вони точно також, як і жінки, підхоплювали думку такими ж засобами мислення. У них інакше.
Тоді давай пояснюй.:D

Назад
Зверху Знизу