Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тебе треба астрологічно дослідити чому ти так любиш застопоритися на чомусь одному, якщо думка і розмова полинула давно кудись за небокрай.:D
Досліди. Я люблю коли мене досліджують, то в мені говорить Лев в асценденті )))
Але я тобі і від себе можу пояснити. Ти сказав, що готовий відповісти на питання. Є питання, яке мені цікавило, але відповіді тоді я не отримала. То для чого мені задавати якісь нові питання, якщо є те, яке мене давно цікавить?
Хіба ти не так робиш, коли тебе щось цікавить? Якщо одразу не дізнався, то шукати відповідь не будеш?

О, циклон йде. То ось чому так хотілося спати і взагалі день важкий.
Цілий день туман і мряка. Теж важкий. А особливо мені, бо не можна було кави "зранку" тяпнути! :DТри години ходила навколо банки з меленою кавою :іржач:

Ну звісно, чого б то _я_ не зрозуміла, я ж жінка і Скорп, у нас не може бути абсолютно різне мислення.
Не можна вимагати від чоловіків, щоб вони точно також, як і жінки, підхоплювали думку такими ж засобами мислення. У них інакше.
Ну як там можна було угледіти зацікавленість кількістю циклів? Я ж про це нічого не питала, я ту кількість привела як приклад. Це просто якийсь мегапротилежний погляд на ситуацію :незнаю:

Тоді давай пояснюй.:D
Мені дуже цікаво чи ми змогли б з тобою спілкуватися в реалі, чи були б такі самі труднощі. Я перший раз в такій ситуації. Зазвичай я нормально розумію пояснення, і мене розуміють добре. Я маю на увазі не просто якусь розмову, де бувають "непонятки", а саме коли хтось щось намагається пояснити.

Досліди. Я люблю коли мене досліджують, то в мені говорить Лев в асценденті )))
Ти абсолютно права, до речі :-) - таки він. :ги: У Айвенго теж в Леві. Він у нього виявляється інакше - не конкретною вимогою уваги до своєї персони, а дещо опосередкованою, у вигляді сміливих висловлювань по всьому форуму.
Але я тобі і від себе можу пояснити. Ти сказав, що готовий відповісти на питання. Є питання, яке мені цікавило, але відповіді тоді я не отримала. То для чого мені задавати якісь нові питання, якщо ж те, яке мене давно цікавить?
Хіба ти не так робиш, коли тебе щось цікавить? Якщо одразу не дізнався, то шукати відповідь не будеш?
Я думаю, справа пішла б краще, якби ти задавала питання повільно і по одному :)
Чоловіки не вміють розпорошуватися на багато думок одразу. Вони цільні.

Все набагато гірше. З ботом простіше :D
Звичайно простіше -
"Хочу зазначити що ці дані науково не підтверджені, слід бути обережним і брати з собою парасолярку коли виходите з дому в дощову погоду. Гарного вечора, з нетерпінням чекаю на ваші запитання.":перекур:

Ну от, не дарма завела групу в ТГ. Видобула перший вірш, який вартий розміщення в ФБ )))

людина дивиться у вічність
крізь телескоп - парад планет
думки в зірках а тіло прагне
котлет
© taivna

Ну як там можна було угледіти зацікавленість кількістю циклів? Я ж про це нічого не питала, я ту кількість привела як приклад. Це просто якийсь мегапротилежний погляд на ситуацію :незнаю:
А я розумію вас обох.

"Доктор, що зі мною не так?" :D

Зазвичай я нормально розумію пояснення, і мене розуміють добре. Я маю на увазі не просто якусь розмову, де бувають "непонятки", а саме коли хтось щось намагається пояснити.
А чому ти не скористаєшся іншим джерелом? Навпаки мені поясниш потім.

Мені дуже цікаво чи ми змогли б з тобою спілкуватися в реалі, чи були б такі самі труднощі.
В реалі вмикаються невербальні можливості спілкування. Наприклад, ти б подивилася в його блакитні очі і ними він пояснив все набагато краще, ніж словами по клавіатурі :D

В реалі вмикаються невербальні можливості спілкування. Наприклад, ти б подивилася в його блакитні очі і ними він пояснив все набагато краще, ніж словами по клавіатурі :D
Ні. Зі мною таке не працює, якщо я хочу отримати відповідь на питання :-)

Я думаю, справа пішла б краще, якби ти задавала питання повільно і по одному :)
Чоловіки не вміють розпорошуватися на багато думок одразу. Вони цільні.
Якби це було вголос, то я можу погодитися. Але в чому проблема прочитати одне питання і відповісти, потім друге... Вони ж всі написані і нікуди не зникають :D

Назад
Зверху Знизу