Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну да :іржач: Виправляться (виправишся) в іншому житті (життях).
Так я ж про це і кажу, що могила виправить. Тому я за те, що треба докладати зусиль. Мені це не дуже вдається, але взагалі пустити все на "самотьок" - то крок назад.

Взагалі ні з чим не треба боротися і ні в чому себе звинувачувати.

У мене є двоюрідний брат ***** і ледащо яке ще пошукати. Взагалі нічого не хоче як цмулити пиво з 9 ранку і курити коноплю. Я взяв його дату народження подивився по нумерологічному графіку. Так я прозрів, у нього графік долі і волі співпадає. Це значить що те що він робить і є його доля. Ось і не вір що людина це не бот по програмі.
Та як же не боротися, якщо від цього стає гірше.
От ти навів приклад, як ти пішов у спортзал. То що - тобі це одразу так легко далося і зразу почав отримувати від цього задоволення? Я так гадаю, що тут пересилання необхідність і якісь зусилля з твого боку були для цього. Бо таки приємніше було лежати і їсти смаколики.

Та як же не боротися, якщо від цього стає гірше.
От ти навів приклад, як ти пішов у спортзал. То що - тобі це одразу так легко далося і зразу почав отримувати від цього задоволення? Я так гадаю, що тут пересилання необхідність і якісь зусилля з твого боку були для цього. Бо таки приємніше було лежати і їсти смаколики.
Я і тепер можу лежати і їсти смаколики.

Кожен знак накопичує в собі досвід попередніх. Відповідно в Рибах уже зібраний досвід 11 знаків плюс свій 12-ий.
Ок. Але твоє наступне життя може бути знову в будь-якому.
Ти мабуть хотів сказати, що саме перше народження починається в першому знакові, йде далі до 12, потім знов у першому, але додаються ще інші планети, щось там постійно міняється. Але постійний рух від першого до 12.
Але в такому разі твоє порівняння овна і скорпа некоректне, бо може той Овен вже проживає 170 життя, а скорп - тільки 25-е.
Хіба що ти мав на увазі в обох випадках перше коло.

А великим керівником він має стати, наприклад, тому що в минулому житті був жінкою-домохояйкою з великими амбіціями та керуючою своїм чоловіком (у 18 столітті :D)
Можливо усе перепробувати. Усі ролі.

Ок. Але твоє наступне життя може бути знову в будь-якому.
Ти мабуть хотів сказати, що саме перше народження починається в першому знакові, йде далі до 12, потім знов у першому, але додаються ще інші планети, щось там постійно міняється. Але постійний рух від першого до 12.
Але в такому разі твоє порівняння овна і скорпа некоректне, бо може той Овен вже проживає 170 життя, а скорп - тільки 25-е.
Хіба що ти мав на увазі в обох випадках перше коло.
Це сильно математично.

Ну у мене і багато кого не співпадають графіки. Хоча в принципі паралельно. Є що пересікаються. Деколи можна по долі іти, деколи можна на волі вигрібати, хто любить стінку головою пробивати.
Бачу протиріччя. Якщо графіки не завжди співпадають, то це означає, що можна щось міняти. В отого родича і є така доля, бо він нічого не намагається змінити.

Це сильно математично.
Думаю, ще й відсоток вільної волі діє. У кожній людини він різний, у залежності від рівня розвитку по результатам попередніх життів.
Мій улюблений приклад жінка, що написала "Містики і маги Тібету", Олександра Давід-Нєель. У неї був гороскоп, де життя всього 40 років. Це якби вона жила по течії. А вона взяла і поламала матрицю :-)
З танцівниці - зацікавилася духовними практиками, і пішло-поїхало.

Навіщо намагатися досконально в це вникнути? Все одно це буде просто теорія.
Я знаю, що це все теорія і нічого неможливо довести. :) Але я люблю теоретизувати, мені цікаво щось осмислювати.

Хоча з іншого боку є таке, що нічого не роблячи, все буде зроблено. Та знов таки, якісь для цього мають бути напрацювання.

Думаю, ще й відсоток вільної волі діє. У кожній людини він різний, у залежності від рівня розвитку по результатам попередніх життів.
Мій улюблений приклад жінка, що написала "Містики і маги Тібету", Олександра Давід-Нєель. У неї був гороскоп, де життя всього 40 років. Це якби вона жила по течії. А вона взяла і поламала матрицю :-)
З танцівниці - зацікавилася духовними практиками, і пішло-поїхало.
То може і був такий гороскоп щоб вона в решті поламала матрицю

Назад
Зверху Знизу