Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Давайте якось розважимося.

З ботом цікаво гратися, якщо є люди, які можуть долучитися до цієї гри. Хоча б читати. Удвох не цікаво. А це означає, що живого співбесідника він замінити не зможе. Принаймні поки не в змозі підтримувати розмову на рівні людини.
Ну да, ну да, але шось уже за вуха не відтягнеш від того бота. А хтось ще шось пише - "Чуєш, не встрявай тут в нашу з ботом розмову, людина".:D

Ну да, ну да, але шось уже за вуха не відтягнеш від того бота. А хтось ще шось пише - "Чуєш, не встрявай тут в нашу з ботом розмову, людина".:D
Ну то й що, все одно ж інші то читають. Я от спробувала поспілкуватися з ботом в ТГ, написала кілька питань і повернулася до хф-шного, бо там є люди.

Я запропонував Айвенго шашлик із м'яса,
А він відмовився таким чином:
"Дякую, моя люба, за гостинний привіт,
Але я не хочу згодитися на те, що ви їй пропонуєте".

Я не знаю, можливо, він здійснює пост чи свій рігідний режим,
А можливо, він не любить такого роду їжу,
Але я повірив своїм смаковим рецепторам,
Що шашлик - це відмінна варіація страви.

Але все одно я шаную його вольові риси,
І приношу подяку за те, що він щиро мені відмовляє,
Триклятому здоров'я і подорожей його душі,
І невимовній красі його природи та лісів.

Тож, хай його відмова пройде пустим затьмаренням,
Некорисним тінню в моєму житті.
А я продовжуватиму кулінарні пожежі,
Йти світла любов до нових висот.
🤣

Він забув що таке віршики-пиріжки, а я ж його вчила цілий вечір. Тупа залізяка, чи що там воно... Дроти, схеми і цифри )))

:угу:
Бо живий може несподівано щось цікаве розповісти :D

Я от пригадала раптом один випадок з життя. В сенсі, я зараз його чомусь пригадала, поржала і хочу поділитися. :)
Якось з подружкою їздили в гості до двох хлопців в інше місто, годин 5 їхати. А вони нам приготовували "солодкий стіл". :eyecrazy: :-) Взагалі-то їсти хочеться після подорожей, а не тільки солодке. :їжа:

А подружка витягає з сумки банку з борщем! :іржач:
Передбачлива дівчина:)

Спати хочеться неймовірно. І шоколадку.

Шоколадка від авітамінозу?
Какао-боби забезпечують організм біологічно активними елементами. Вони містять вітаміни В1, В2, РР, провітамін А, калій, натрій, залізо, кальцій, рослинні протеїни та фітостерини. У какао-бобах є вітамін F, який має відновлюючу та омолоджуючу дію. Завдяки цьому вітаміну відновлюються мембрани клітин. Флавоноїди, які також містяться в какао-бобах нормалізують тиск та знижують рівень холестерину в крові. Але всі ці речовини є у чорному шоколаді з високим вмістом какао-бобів.

Какао-боби забезпечують організм біологічно активними елементами. Вони містять вітаміни В1, В2, РР, провітамін А, калій, натрій, залізо, кальцій, рослинні протеїни та фітостерини. У какао-бобах є вітамін F, який має відновлюючу та омолоджуючу дію. Завдяки цьому вітаміну відновлюються мембрани клітин. Флавоноїди, які також містяться в какао-бобах нормалізують тиск та знижують рівень холестерину в крові. Але всі ці речовини є у чорному шоколаді з високим вмістом какао-бобів.

Тепер я хочу шоколадку ще більше. Може схожу завтра в магазин і куплю одразу п'ять. На тиждень :)

Правильно.
Та луччє живий пісюн ніж ота дохла цифрова скотиняка.
:угу: Там вже черговий клон лінкдога питав, чого жінки хочуть спілкуватися словами через рот, а за допомогою мінету чогось не хочуть. Це ж просто: вони не хочуть так спілкуватися саме з лінкдогом, а з нормальними чоловіками цілком собі хочуть :)

Назад
Зверху Знизу