Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
То можна окремо, нащо все підряд згладжувати.
Я не знаю як воно працює. Гадаю, що автоматично визначає обличчя і знає у яких місцях треба це робити.
Коли співробітниця фоткала мене своєю камерою з телефона, я побачила це. Причому там розмите дуже. Як доберуся до компа, може покажу.

Мені подобаеться , як в Европі люди сприймають себе і зовнішність. Нам до цього ще довгий шлях.

Я не знаю як воно працює. Гадаю, що автоматично визначає обличчя і знає у яких місцях треба це робити.
Коли співробітниця фоткала мене своєю камерою з телефона, я побачила це. Причому там розмите дуже. Як доберуся до компа, може покажу.
Ну є така функція. Вона ж не обов'язково у всіх включена.

Ну є така функція. Вона ж не обов'язково у всіх включена.
Ну та я не стверджувала, що на тій світлині вона включена. Сказала, що якщо так, то може він ще більший вік має.
А може в якихось камерах і автоматично є невеличкий ефект. От в своїй ніяк не покопаюся, бо бачу його.

Мені подобаеться , як в Европі люди сприймають себе і зовнішність. Нам до цього ще довгий шлях.
Декілька поколінь виховували позбавляючи індивідуальності. Тебе нема, ти частина і маєш бути як інші частини. Мені здається саме це компенсаторно вилилося в підвищену увагу до зовнішності. І добре б своєї, так ще й оточуючих

Декілька поколінь виховували позбавляючи індивідуальності. Тебе нема, ти частина і маєш бути як інші частини. Мені здається саме це компенсаторно вилилося в підвищену увагу до зовнішності. І добре б своєї, так ще й оточуючих
Так і е. Слава богу, наші діти це розуміють. А нам лікуватись треба

Ше й як є. Я нещодавно цікавилася, як справи у різних смартфонах з б"ютіфікаторами. Багато у яких вбудований :eyecrazy: :) Споживачі вимушені просити розробників, щоб в наступних моделях не робили так, а щоб тільки за бажанням можна було було ввімкнули :D
У чоловіка якось телефон сказився. Встановив сам у собі такі б'ютифікатори (боже, ну й слово), що дивлячись на фото виникало тільки одне питання "За що тебе так довго били?":D

З ботом цікаво гратися, якщо є люди, які можуть долучитися до цієї гри. Хоча б читати. Удвох не цікаво. А це означає, що живого співбесідника він замінити не зможе. Принаймні поки не в змозі підтримувати розмову на рівні людини.

Назад
Зверху Знизу