Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Погано зайшли мої вірші. А я-то думала, що вони гарні 🙄

коли пірнатимеш у проруб
заплющуй очі бо назад
додому йтимеш по морозу
і погляд зробиться скляним
© Іронія

ото енергія в дружини!
петро й подумати не міг
що так подіє спрей звичайний
від бліх
© Іронія

Читала ж! Але ніфіга не пам"ятала про ведмедя-люжожера. Хоча ж це він і є "злий дух". Коли просто згадую цю назву, мені все здається, що цей дух - щось містичне і безтілесне :) Згадала, що починала читати цю книгу, бо думала, що то саме про духів :іржач:

Там був особливий ведмідь
Зараз прочитала оповідання про Мисливця і Ведмідя. Протистояння таке. Вболівала за ведмідя :)
Ведмідь був дуже злий, бо колись його вже люди підстрелили, він мав проблеми зі здоров"ям :) Ще й запасів жиру не вдалося зробити того року і залягти на зиму. А тут ще й мисливець цей прив"язався зі своїми собаками! :мораль:
Спочатку переміг ведмідь. Ну, потім вже інші мисливці прийшли мститися.. Але правий був ведмідь, безперечно. Вам що, їсти не було чого? Було.

Про бліх смішний.
Ну, він так-сяк зайшов, думаю, ще трохи назбирає. Але Риммі не сподобався, а я таки з нею раджуся. Але якщо ти думаєш, що смішний, то мабуть запощу. Їй просто мама ідея не подобається, що чоловік пшикнув в жінку тим спокоєм :)

А про скляний погляд - то не цікавий? Як на мене - дуже пиріжковий. Мокрі очі замерзли на морозі і погляд став скляним :)

:іржач: Дуже нагадало старий анек.

У купе розмовляють троє дівчат.
- Я люблю спортсменів, - каже перша.
- А я військових, - замріяно зітхає друга.
- Ой, не скажіть, дівчатка! - каже третя. - Як на мене, то найбравіші - це індіанці!
Раптом лунає стукіт у двері.
- Дозвольте представитися: заслужений майстер спорту майор Чингачгук!

А про скляний погляд - то не цікавий? Як на мене - дуже пиріжковий. Мокрі очі замерзли на морозі і погляд став скляним :)
Але ж я не люблю чорний гумор, пам"ятаєш? тільки вчора говорили про це :)

Але ж я не люблю чорний гумор, пам"ятаєш? тільки вчора говорили про це :)
А це чорний? Я його з такого боку навіть не розглядала :)

А тобі також довго і двокрапку ставити? (щоб не шукати самі смайлики).
Двокрапку не довго, але переключати на англ. Д і на рос ьі - довго. Тобто якщо то один би раз було, то нічого, але ж я ставлю смайли часто.

Чоловіки-Діви це капець. Вважаю, ще найгірший варіант. Але хто ж там знав, коли ти на таке підписувалася :) Не усі ж цікавляться астрологією... Кидаються у шлюб, як у величезну океанську хвилю. Чи випливуть? :rolleyes:

У мене був друг-Діва. З нього я й почала вивчати астрологію, він навчався у школі Глоби. Якось подарувала йому сорочку - бежевого кольору. Він: як ти могла! Знаючи, що я народився в році Синього Дракона! :іржач:

Коротше, це "свят-свят, господи твоя воля!" :піп: :-)

А це чорний? Я його з такого боку навіть не розглядала :)
Ну як же! очі замерзли! :хмммм: Я ж так уявила собі, що це незворотній процес..
Двокрапку не довго, але переключати на англ.
А не на лінійку цифр і позначок? Здається, двокрапки там.

не на лінійку цифр і позначок? Здається, двокрапки там.
Двокрапку - так. Але крім двокрапки треба англ Д. для смайла, який хихотить, і гьі для щербатого. Для цього перемикати розкладки. Ніяк не подивлюся на компі чи є зараз українські варіанти, раніше були. Там вони інакше писалися. Не пам'ятаю де саме я їх знаходила. Це тоді, як з'явилася можливість обирати собі популярні смайли, тоді і укр знайшла.
Прочитала як вірш :-)
Я теж :)

Назад
Зверху Знизу