Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так, Айвенго, спробуй вже чи що...
Потім розповіси що там далі пропонує ))

Це вже давно, у 2016 році придумали:

Kissenger – пристрій передачі поцілунків на відстані.
Відносини на відстані часто приречені на провал. Можливо, з новим девайсом Kissenger, що дозволяє цілуватися «телефоном», відсоток нещасних закоханих різко скоротиться? Kissenger – розробка аспірантки Лондонського міського університету Емми Ян Чжан. Цей периферійний пристрій для смартфона дозволяє передавати поцілунки на відстані за допомогою відеочату. Зовні Kissenger виглядає як незвичайний громіздкий чохол для смартфона. У його нижній частині розміщені овальні силіконові губи. Принцип роботи пристрою наступний: спеціальні рухомі датчики запам'ятовують та передають на інший пристрій руху губ користувача. Одержувач, встановивши фірмовий додаток і одягнувши чохол на свій смартфон, отримає такий поцілунок, який відправив йому адресат.

image.jpg

Незвичайний девайс був представлений на II Міжнародному конгресі «Кохання та **** з роботами». :D

Ось тільки ****у з роботами нам і не вистачало.

Чудово :незнаю: Водафон мені приніс свої вибачення. Запропонували акцію три місяці безкоштовно, оператор сказав, що акція закінчилася, через що я не підключилася, а вони просто принесли вибачення. А компенсацію зажали. Козли :цап:

Звітуюся: Я і сьогодні молодець. Техніку зробила, гімнастику теж, щоправда скорочений варіант, в мене в кімнаті нема для неї місця. Вірус таки підчепила, але борюся і сподіваюся перемогти без температури.
Ваша І.
А, з таким підписом це вже не звіт. Ну, тоді це був лист :D

О, світло згасло. Час робити техніки :)

Чого така тиша? Харків все ще без світла. В мене назбиралось багато матюків вже ...

Інет в Харкові е. От зв'язку немає. Час без світла сплива дуууже повільно.

Назад
Зверху Знизу