Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Захотілося це і тут запостити :)

Про жирафів, лебедів і курей.
🦒🐓🦢
До нас тільки зараз, як до жирафа, почало доходити хто ми є.
Ні, підказки і натяки демонстративно були розкладені повсюдно, але ж ми такі скромні, такі толерантні, такі поступливі, такі меншовартісні і віктимні, що аж сліпі.
☝️
А чи задавали ми собі питання:
Як сталося, що народ «кріпаків» зайняв найбільшу та найродючішу територію у Європі? Україна розміром - приблизно як Британія, Румунія і Польша разом узяті.
🇺🇦
Яким чином «сільська» мова «малоросійськоє наречіє которого не существуєт» має сукупно до мільйона слів??? Перші укр. слова (мед і страва) записані Пріском Панійським, в таборі гунського володаря Аттіли на території сучасної України в 448 р. н.е
☝️
Як в «маленькую культуру» (за Арестовичем) вмістилися 200 000 народних пісень, велика національна кухня, орнаменти, обрядовість, архітектура, колосальний живопис, перші у сіхідній європі академії і книгодрук, стародавні літописи і кобзарство, гумор, театр Корифеїв і «Березіль», музика Веделя і Березовського, Сковорода і Вернадський… Такої «маленької культури» вистачило б на десять народів.
🤯
Як вийшло, що предки «молодої держави, якій всього 30 років», брали столицю Візантії Константинополь ще в 907 році, знищили Хозарський каганат 968 році, спалили османський флот у 1615 році, палили передмістя Москви 1618 року. І це лише верхівка верхівки айсбергу.
💪
Мене особисто НЕ дивує фантастична сила українців продемонстрована в останній рік. Українці були такими завжди. Нам про це кричить історія і пам’ять поколінь. Просто ця пам’ять до нас повертається надто повільно.

Ми, як гидке каченя, що виявилося лебедем і полетіло з курятника меншовартості.
І нам треба терміново навчитися ЛЮБИТИ і ПОВАЖАТИ себе, як це роблять нормальні незакомплексовані народи. Бо ми не кури, а лебеді, і батьки наші лебеді, і пра-прадідіди були вільними та прекрасними!
Вони високо літали і в курниках не жили.
Це треба знати і пишатися!
🇺🇦
В будь якій незрозумілій ситуації – пишайся Україною!
Це обгрунтовано.
Я перевіряв.
😉
А всім курям, гусям та індикам, які продовжують клювати себе і наш видатний народ своїми малоросійськими ватними дзьобами, вже скоро відрубають голови, обпатрають і відправлять в борщ.
Така от зоологія.
Амінь.
P.S.
Якщо сказане до вас одразу дійшло, то ви вже прекрасний лебідь, а якщо не доходить, то певно жираф.
Курей буду банити в штатному режимі))
Летімо далі, мої нескорені💪

Не знаю хто це написав, але написано добре.
Слава Україні!
©

Захотілося це і тут запостити :)

Про жирафів, лебедів і курей.
🦒🐓🦢
До нас тільки зараз, як до жирафа, почало доходити хто ми є.
Ні, підказки і натяки демонстративно були розкладені повсюдно, але ж ми такі скромні, такі толерантні, такі поступливі, такі меншовартісні і віктимні, що аж сліпі.
☝️
А чи задавали ми собі питання:
Як сталося, що народ «кріпаків» зайняв найбільшу та найродючішу територію у Європі? Україна розміром - приблизно як Британія, Румунія і Польша разом узяті.
🇺🇦
Яким чином «сільська» мова «малоросійськоє наречіє которого не существуєт» має сукупно до мільйона слів??? Перші укр. слова (мед і страва) записані Пріском Панійським, в таборі гунського володаря Аттіли на території сучасної України в 448 р. н.е
☝️
Як в «маленькую культуру» (за Арестовичем) вмістилися 200 000 народних пісень, велика національна кухня, орнаменти, обрядовість, архітектура, колосальний живопис, перші у сіхідній європі академії і книгодрук, стародавні літописи і кобзарство, гумор, театр Корифеїв і «Березіль», музика Веделя і Березовського, Сковорода і Вернадський… Такої «маленької культури» вистачило б на десять народів.
🤯
Як вийшло, що предки «молодої держави, якій всього 30 років», брали столицю Візантії Константинополь ще в 907 році, знищили Хозарський каганат 968 році, спалили османський флот у 1615 році, палили передмістя Москви 1618 року. І це лише верхівка верхівки айсбергу.
💪
Мене особисто НЕ дивує фантастична сила українців продемонстрована в останній рік. Українці були такими завжди. Нам про це кричить історія і пам’ять поколінь. Просто ця пам’ять до нас повертається надто повільно.

Ми, як гидке каченя, що виявилося лебедем і полетіло з курятника меншовартості.
І нам треба терміново навчитися ЛЮБИТИ і ПОВАЖАТИ себе, як це роблять нормальні незакомплексовані народи. Бо ми не кури, а лебеді, і батьки наші лебеді, і пра-прадідіди були вільними та прекрасними!
Вони високо літали і в курниках не жили.
Це треба знати і пишатися!
🇺🇦
В будь якій незрозумілій ситуації – пишайся Україною!
Це обгрунтовано.
Я перевіряв.
😉
А всім курям, гусям та індикам, які продовжують клювати себе і наш видатний народ своїми малоросійськими ватними дзьобами, вже скоро відрубають голови, обпатрають і відправлять в борщ.
Така от зоологія.
Амінь.
P.S.
Якщо сказане до вас одразу дійшло, то ви вже прекрасний лебідь, а якщо не доходить, то певно жираф.
Курей буду банити в штатному режимі))
Летімо далі, мої нескорені💪

Не знаю хто це написав, але написано добре.
Слава Україні!
©
Не знаю, як усіх, а особисто мене ці капітани очевидності вже підзадовбали.
Я, як людина, яка ніколи не відчувала жодного почуття меншовартості по відношенню до раші, щоразу з величезним подивом дивлюся на цих політ.психологів, які переконують мене, що мені не потрібно мати почуття меншовартості!

Як ото у 1991-му Україна відокремилася від совка-****и, так я про неї практично забула, - ну є там якась, давно забута історична помилка Б.Хмельницького, а що мені до неї за справа. І взагалі б не згадувала, якби не настав 2014. Меншовартість, ще чого!

Останнє редагування:
Не знаю, як усіх, а особисто мене ці капітани очевидності вже підзадовбали.
Я, як людина, яка ніколи не відчувала жодного почуття меншовартості по відношенню до раші, щоразу з величезним подивом дивлюся на цих політ.психологів, які переконують мене, що мені не потрібно мати почуття меншовартості!

Як ото у 1991-му Україна відокремилася від совка-****и, так я про неї практично забула, - ну є там якась, давно забута історична помилка Б.Хмельницького, а що мені до неї за справа. І взагалі б не згадувала, якби не настав 2014. Меншовартість, ще чого!
То вони не тебе переконують, а тих, хто це почуття має.
"В будь якій незрозумілій ситуації – пишайся Україною!" :)

Останнє редагування:
Світло пів години як з'явилося. Як ви?

То вони не тебе переконують, а тих, хто це почуття має.
"В будь якій незрозумілій ситуації – пишайся Україною!" :)
Мені здається, що це якось огидно - у такому переконувати. Якщо хтось сам по собі не любить Україну, ну як можна примусити когось любити/пишатися щось/чимось?? :eyecrazy: Ні, це пусті заклики. Ті, хто вже пишається, так і пишатимуться, а хто ні, - що можуть вдіяти слова? не розумію цих закликів.

Мені здається, що це якось огидно - у такому переконувати. Якщо хтось сам по собі не любить Україну, ну як можна примусити когось любити/пишатися щось/чимось?? :eyecrazy: Ні, це пусті заклики. Ті, хто вже пишається, так і пишатимуться, а хто ні, - що можуть вдіяти слова? не розумію цих закликів.
В мене таке враження, що ти хотіла спитати мене - навіщо ти це постиш? :) Текст сподобався от і запостила.

В мене таке враження, що ти хотіла спитати мене - навіщо ти це постиш? :) Текст сподобався от і запостила.
Ні, що запостила, якраз добре :клас:, бо давно хотілося заперечити авторам подібних тестів. З 2014 року бачила таких заохочувальних текстів дуже багато і щоразу це в мене викликало подив. Це все одно, як закликати кавоманів любити каву. :D

ХмаркаСірий (дуже котоугодний юзер) пише:

:кот: "Чорнуха принеслася до мене жирним, чорним джмелем і, видершись зверху, схопивши мене за грудки, трясла мене і злісно кричала в обличчя:

- Драй м'ясіш порцирен унд котлеттен! Шнелле! Шнелле, лисий безхвостий швайне. Цвайтіше разен я нихт повторяйтунг!

Після цього освіжаючого перфомансу я негайно пішов на кухню. Коти бігли слідом."

Взимку бобри хоч і не впадають у сплячку, але активність їх помітно знижується. Більшість зимового часу вони знаходяться в теплій хатці, зігріваючи один одного і зрідка вибираючись з неї для відвідування комори.

*підраховує кількість жирових складок, що з'явилися за зиму*
image.jpg

У Берліні жінкам офіційно дозволили купатися у басейнах топлес.
Це реакція на скарги, мітинги та крок до ґендерної рівності. Минулого року аналогічне рішення ухвалили в німецькому Геттінгені.

Назад
Зверху Знизу