Статус: Офлайн
Повідом.: 67264
Повідом.: 67264

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дякуємо, було дуже цікаво
Комічнепетро щоб вразити кохану...
Ну, от - майже 62% проголосували, щоб залишити 8 березня вихідним. Як я й думала - люди не захочуть відмовлятися від зайвого вихідного і свята, хоча з чого воно було започатковане - то їм до лампочки, вони просто святкують жіночий день.
Так питання поставлене.Ну, от - майже 62% проголосували, щоб залишити 8 березня вихідним. Як я й думала - люди не захочуть відмовлятися від зайвого вихідного і свята, хоча з чого воно було започатковане - то їм до лампочки, вони просто святкують жіночий день.
Нарешті!
Лено, таке враження, що ти цього чекала від учора!Нарешті!
тепер записано в контактиПридумайте смішне закінчення:
петро щоб вразити кохану
у рота лампочку запхнув
Олена чекала на моє кавування. Я теж чекав, то літала якась руснява халабуда, створювала ракетну загрозу і не давала кавувати.Лено, таке враження, що ти цього чекала від учора!![]()
є теплий ламповий нічникє теплий "приглушенньій свет"![]()
Та і я переробила: є світло тепле і м'яке. Але це ніяк не замінює "приглушенньій", тобто притишене, яке там дуже влучне.є теплий ламповий нічник
P\S За що ти Айвенго буряк вліпила? Чи то "руснявой халабуде"?Та і я переробила: є світло тепле і м'яке. Але це ніяк не замінює "приглушенньій", тобто притишене, яке там дуже влучне.
Освітлення інтимне є?Ну, ще ж це таке, лізуть рос рядки, і хз як їх перекласти
петро щоб вразити кохану
у рота лампочку запхнув
тепер під час нічного ****у
є теплий "приглушенньій свет"![]()
Ну, так - на халабуду злюсяP\S За що ти Айвенго буряк вліпила? Чи то "руснявой халабуде"?
А чим саме ти займаєшся? Які обов'язки? Чи то секрет?Олена чекала на моє кавування. Я теж чекав, то літала якась руснява халабуда, створювала ракетну загрозу і не давала кавувати.