Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А через що ви розсварилися і розійшлися по різним кімнатам, які претензії були і у кого до кого? :)

Ми зазвичай з чоловіком у хороших стосунках. І на цьому мирному фоні буває дуже важко, коли він щось таке ляпне "не подумавши". З чоловіками таке трапляється. :D
Через алкоголь. Нажаль. 20 років плюс криза середнього віку. Шось таке .

Зараз я присікаю все те " ляпнув " бо то серйозні загрози в реальності. Я не хочу того чути . Взагалі мы не спілкувалися років з 5 .... так вийшло .

Можна подумати там якісь планети у неї де мед їдять ложкою нонстоп.
Чого у неї, вона ж їх не створила :)

Хіба не краще бути втіленим на якійсь планеті, де нема хвороб, нема нервової системи і тому не відчувають біль (ну і заразом приємних почуттів теж). Розумні істоти зайняти чимось більш конструктивним, ніж конфліктувати за ресурси (що поки що на Землі неминуче).

Останнє редагування:
Чого у неї, вона ж їх не створила :)

Хіба не краще бути втіленим на якійсь планеті, де нема хвороб, нема нервової системи і тому не відчувають біль (ну і заразом приємних почуттів теж). Розумні істоти зайняти чимось більш конструктивним, ніж конфліктувати за ресурси (що поки що на Землі неминуче).
Чим цікаво більш конструктивним? Безлімітно споживати капучіно? :D
Без болю зайдуть в тупик і почнуть деградувати.

Чим цікаво більш конструктивним? Безлімітно споживати капучіно? :D
Там же нема білкових тіл (а також жовткових) :)
Тіла там такі, які не треба годувати нічим матеріальним: споживають енергію, наприклад, як ото сонцеїди на Землі (не дуже в це вірю, але раптом це правда? :))

Там же нема білкових тіл (а також жовткових) :)
Тіла там такі, які не треба годувати нічим матеріальним: споживають енергію, наприклад, як ото сонцеїди на Землі (не дуже в це вірю, але раптом це правда? :))
А яка тоді мотивація взагалі щось робити? Знову про астральну субстанцію. Сонце світить, нічого не хвилює. Мета то яка?

Це ти мислиш як тілесна істота, наділена 5-ма почуттями :) (чи шістьма, як тепер вважається). А щоб це зрозуміти, треба мислити інакше, ми так не можемо. Я теж не можу, хоча намагаюся все одно :)

Останнє редагування:
Це ти мислиш як тіслесна істота, наділена 5-ма почуттями :) (чи шістьма, як тепер вважається). А щоб це зрозуміти, треба мислити інакше, ми так не можемо. Я теж не можу, хоча намагаюся все одно :)
Я розумію що сансара це нірвана. Тут більше нічого немає і є тільки ТУТ.

Це ти мислиш як тіслесна істота, наділена 5-ма почуттями :) (чи шістьма, як тепер вважається). А щоб це зрозуміти, треба мислити інакше, ми так не можемо. Я теж не можу, хоча намагаюся все одно :)
Взагалі, це нормально , мислити, маючи 6 почуттів і так жити легше . Як виявилось, бути особливим то складно і не норм.

Назад
Зверху Знизу