Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це ти мислиш як тіслесна істота, наділена 5-ма почуттями :) (чи шістьма, як тепер вважається). А щоб це зрозуміти, треба мислити інакше, ми так не можемо.
Так же само і твоя Вчитель. Те, що вона тут собі вирішила більше не втілюватися, ТАМ нічого не варте :)

Ось тут правда цікаво. За останніми дослідженнями алкоголік у сім'ї має позитивний вплив у терапевтичних дозах?
Ні, то було про горе. Такі сім'ї треба просто скасовувати . Це важко але треба. І не буде горя.

А яка тоді мотивація взагалі щось робити? Знову про астральну субстанцію. Сонце світить, нічого не хвилює. Мета то яка?
А що хвилює, скажімо, ШІ? Мабуть, приблизно так воно ї є. Мислячі, але не відчуваючі, істоти. Чому в них не може бути мета, просто нам це не зрозуміло, ми-то з почуттями. Але як доживемо до повстання роботів-андроїдів, то, може, і дізнаємося :іржач:

Я ж говорю, як коти. Сидів дрімав, раптом підскочив, по стіні пробіг, завив дурником і знову сидить, очі заплющив :кот: :D
Блін, як ти права, Лена! :іржач: Звідки в тобі стільки здравого смислу? :)

Це мабуть дзен. Жити сьогодні і ще й мати мету .

Я розумію що сансара це нірвана. Тут більше нічого немає і є тільки ТУТ.
Тут треба згадати минулий підпис Лени :) "Мурчащая кошка подает человеку пример: нирвана существует" :)

Є тільки тут і зараз, згодна. Все інше - досужі розмірковування :)

Це мабуть дзен. Жити сьогодні і ще й мати мету .
Щодо жити сьогодні так. Щодо мати мету я думаю: кому обов"язково потрібно мати мету, кому це допомогає жити - майте :) А так взагалі-то "У справжнього самурая нема мети, тільки путь!" :увага: :-)

А що хвилює, скажімо, ШІ? Мабуть, приблизно так воно ї є. Мислячі, але не відчуваючі, істоти. Чому в них не може бути мета, просто нам це не зрозуміло, ми-то з почуттями. Але як доживемо до повстання роботів-андроїдів, то, може, і дізнаємося :іржач:
Що таке почуття? Реакція за певних умов, і все. Це можна прописати програмно. Показав ШІ фотку павука і він в паніці типу, пише "Ааа, заберіть павука" замість того щоб відповідати на дурнуваті запитання з незворушним виглядом. Людині це просто прописали.

Щодо жити сьогодні так. Щодо мати мету я думаю: кому обов"язково потрібно мати мету, кому це допомогає жити - майте :) А так взагалі-то "У справжнього самурая нема мети, тільки путь!" :увага: :-)
У самурая є мета. Як мінімум спочатку стати самураєм. А ставши самураєм не перестати ним бути.

А через що ви розсварилися і розійшлися по різним кімнатам, які претензії були і у кого до кого? :)

Ми зазвичай з чоловіком у хороших стосунках. І на цьому мирному фоні буває дуже важко, коли він щось таке ляпне "не подумавши". З чоловіками таке трапляється. :D
І ти ще його не вбила? :ги:

Що таке почуття? Реакція за певних умов, і все. Це можна прописати програмно. Показав ШІ фотку павука і він в паніці типу, пише "Ааа, заберіть павука" замість того щоб відповідати на дурнуваті запитання з незворушним виглядом. Людині це просто прописали.
Є різниця. Ми відчуємо огиду, ШІ не відчує, - просто знає, як треба реагувати.
Хоча зі сторони, об"єктивно, - буде виглядати однаково.

Зараз я присікаю все те " ляпнув " бо то серйозні загрози в реальності. Я не хочу того чути . Взагалі мы не спілкувалися років з 5 .... так вийшло .
Ти немовби нещодавно написала, що навпаки, стосунки покращилися, бо війна згуртувала.

Я хіба не про це сказала? :D
Я взагалі маю на увазі, що те, що люди кажуть що їм відомо як ТАМ все влаштовано, то це не дуже викликає довіру. Тому й сперечатися про це марно.
Тут треба згадати минулий підпис Лени :) "Мурчащая кошка подает человеку пример: нирвана существует" :)
Там було "достижима" :)

Є різниця. Ми відчуємо огиду, ШІ не відчує, - просто знає, як треба реагувати.
Хоча зі сторони, об"єктивно, - буде виглядати однаково.
От реально десь ховаються пости. Я спеціально вернулася на попередню сторінку, бо посту Айвенго не було. І там не виявилося. А коли перейшла за посиланням у твоєму, тоді він з'явився. Що ж це таке діється! Може бути, що це ми просто неуважні?

Не відчує, бо йому не прописали просто.
Виходить, щоб норм жити, не обов"язково мати почуття? Достатньо мати прописану реакцію. Бачиш павука - не чіпай (про всяк випадок, а раптом він отруйний), а огида - зовсім не обов"язкова. І так далі.

Вчора зайшла перед сном в свою групу, побачила які слабкі вірші постять, розізлилася і через те написала аж чотири пиріжка :іржач: Вже кілька тижнів не писала, а тут так добре пішло, і начебто непогані вийшли :ги:

Назад
Зверху Знизу