Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Був тест про пісочницю . Там уявляєш пісочницю з дитиною . Як що там ты, то забираеш і обіцяеш любити, захищати, піклуватись. Потім ще про якусь сущність себе. В мене це було колюче сонце . Як захист від поганих людей

Був тест про пісочницю . Там уявляєш пісочницю з дитиною . Як що там ты, то забираеш і обіцяеш любити, захищати, піклуватись. Потім ще про якусь сущність себе. В мене це було колюче сонце . Як захист від поганих людей
В мене ці візуалізації не виходять. Це треба напрягатись, шось придумувати.

І шо робити з дверима?
Там же все написано у перепості :)
В мене ці візуалізації не виходять. Це треба напрягатись, шось придумувати.
Овва! Я думала, що в тебе має виходити. Ти ніякі езотеричні техніки не виконував, де треба щось уявляти? Та й малюєш же, то як так може бути?
І придумувати нічого не треба. Воно само випливе. Просто уявити, що тобі сказали, а далі просто роздивляєшся що там :)

Я взагалі була дуже здивована, коли дізналася, що деякі люди не можуть такі тести чи завдання виконувати. Не бачать нічого. Але ж якщо навіть само не покаже, то людина ж може щось навмисно уявити? Дати поштовх.
Я б може подумала, що то люди дуже спокійні, в яких думки не скачуть, які можуть ні про що не думати (цінна якість для медитацій), але я знаю людину, яка не є спокійною, та уявити не може.
Шкода, що так, бо дуже цікаво. Взагалі-то головне, що від цього є користь, але я завжди розглядаю саме з позиції "цікаво". Може тому, що оту користь я все одно не використовую.

Колись була техніка (вочевидь, мене сьогодні пробило на езотеричну тематику :)), де ми уявляли себе котами. Це було так цікаво! Тобто просто відчуваєш себе кішкою. Я тоді у думках точила кігті об підлогу і хвостом мотиляла. А ще я була така задоволена собою, і постійно приходила думка: яка я красива! :іржач: Просто сиділа в образі чорно-білої кішки і милувалася собою :)
А після техніки Вчитель сказав, що вона в тому числі дає упевненість в собі (головне - то прибирає негативну енергію).
То он звідки та думка про красоту :D
Але ця техніка без Вчителя не працює, я сама потім пробувала її, але не було тих відчуттів.

Останнє редагування:
Там же все написано у перепості :)

Овва! Я думала, що в тебе має виходити. Ти ніякі езотеричні техніки не виконував, де треба щось уявляти? Та й малюєш же, то як так може бути?
І придумувати нічого не треба. Воно само випливе. Просто уявити, що тобі сказали, а далі просто роздивляєшся що там :)
Не, по нулям. Ще таке шось є, якусь енергію уявляти. Нічого не уявляю.

Я взагалі була дуже здивована, коли дізналася, що деякі люди не можуть такі тести чи завдання виконувати. Не бачать нічого. Але ж якщо навіть само не покаже, то людина ж може щось навмисно уявити? Дати поштовх.
Я б може подумала, що то люди дуже спокійні, в яких думки не скачуть, які можуть ні про що не думати (цінна якість для медитацій)
Щось в цьому роді. Це ж просто думка. Її неможливо викликати, вона тільки сама з'являється. А в медитації думки просто відслідковуються як об' єкти від третьої особи.

А як - просто темнота в очах і взагалі ніяких образів?
А як ти картинки придумуєш? Ти ж їх бачиш?
Темнота в очах. :DНавіщо шось тягнути, якщо воно не тягнеться?

Я нічого не придумую, я просто в один якийсь момент констатую що є готова ідея, і все.

:rolleyes:
Мені уявилося, що це щось схоже на расторопшу
А мені на оце :-)

1599541636_1.jpg

Щось в цьому роді. Це ж просто думка. Її неможливо викликати, вона тільки сама з'являється. А в медитації думки просто відслідковуються як об' єкти від третьої особи.
Але ж вони з'являються. Тобто ти можеш відкрити ті двері, зробити крок у кімнату і на про що не думати, просто намагатися щось побачити у темряві. І воно щось випливе.
У мене швидко все з'являлося, от тільки з останніми дверима довго. То я просто намагалася роздивитися.

Але ж вони з'являються. Тобто ти можеш відкрити ті двері, зробити крок у кімнату і на про що не думати, просто намагатися щось побачити у темряві. І воно щось випливе.
У мене швидко все з'являлося, от тільки з останніми дверима довго. То я просто намагалася роздивитися.
Ну розумієш, це ж треба придумувати які саме ті двері, який той коридор, які там матеріали, текстури, освітлення. А мені очевидно ліньки. :D

Навіщо шось тягнути, якщо воно не тягнеться?
А тобі не цікаво побачити?
Я нічого не придумую, я просто в один якийсь момент констатую що є готова ідея, і все.
Але ідея ж має образ? Ти ж бачиш як буде виглядати малюнок? Скажи якесь слово, і кожна людина той предмет якось уявить, і вони будуть різні.

Назад
Зверху Знизу