Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хіба це важливо? Як казали у кіно "Голова предмет темний і аналізу не підлягає".
Неважливо, але цікаво :ги:
Якусь невідомо яку ні, а якщо задати параметри то без проблем.
Тобто якщо я скажу уяви свою, то зможеш? Або сусідську, або яку вчора бачив у магазині?
А сам ті параметри ти придумати не можеш.
Як от кажуть - не думай про слона. І людина зразу уявляє слона. То ти його не уявляєш, получається.
Обоже, може половина людей таких, а я й не знала! Може ви всі роботи?! Хелп!!! :іржач:
Сказати б, що уявляти можуть тільки візуали... Але ж ти маєш бути візуалом, бо як інакше ти малюєш? Нічого не розумію, але більше тебе терзати не буду :D
Хоча в реальному житті я б так просто від людини не відстала, я б почала досліди :ги:

Неважливо, але цікаво :ги:

Тобто якщо я скажу уяви свою, то зможеш? Або сусідську, або яку вчора бачив у магазині?
А сам ті параметри ти придумати не можеш.
Як от кажуть - не думай про слона. І людина зразу уявляє слона. То ти його не уявляєш, получається.
Обоже, може половина людей таких, а я й не знала! Може ви всі роботи? :іржач:
Сказати б, що уявляти можуть тільки візуали... Але ж ти маєш бути візуалом, бо як інакше ти малюєш? Нічого не розумію, але більше тебе терзати не буду :іржач:
Хоча в реальному житті я б так просто від людини не відстала, я б почала досліди :ги:
Звичайно всі люди роботи, давно уже ясно.
Бачила фільм з Кіану Рівзом, під анімацію стилізований? Там всі предмети мерехтіли постійно міняючись. Це така суперпозиція, якщо ти не задала його яке воно має бути, то його тисяча варіацій.

Звичайно всі люди роботи, давно уже ясно.
Бачила фільм з Кіану Рівзом, під анімацію стилізований? Там всі предмети мерехтіли постійно міняючись. Це така суперпозиція, якщо ти не задала його яке воно має бути, то його тисяча варіацій.
Щось не згадаю. Це там у ліфті їхали, і якщо подумати, що його нема, то він зникне?
Назву пам'ятаєш? Тепер знаю що подивитися :)

Так, зараз видно.
То може і з конкурсу фотки не зникли? Ти дивилася ті перепости, що я робила? Там, де ми малювали: роман йшов і т.і.?
Щось все таки зникло. Як і чиїсь очі, твій, здається.
Тільки що подумалося. "чиїсь очі" - "очі Чії". :) (це з роману Джека Лондона "Серця трьох"). Чія - це таке божество.

Щось не згадаю. Це там у ліфті їхали, і якщо подумати, що його нема, то він зникне?
Назву пам'ятаєш? Тепер знаю що подивитися :)
"Затьмарення" (англ. A Scanner Darkly — дослівно "Сканування втемну" ) — американський анімаційно-ігровий повнометражний художній фільм Річарда Лінклейтера, поставлений за мотивами однойменного роману Філіпа К. Діка.

Набрала в гуглі "черепаха Тортила" - і взяла першу підходящу. На жаль, не подивилася назву.
Оті, шо з ру після крапки - в нас просто не видно та й годі.
Байдуже, через пошук чи ще якось.
Тому й Последний Самурай бачить ті картинки, шо в Німеччині сайти ру не заблоковані.

Ось чого мене в той степ потягло - заняття через два дні починаються :D Егрегор спрацював :)

Оті, шо з ру після крапки - в нас просто не видно та й годі.
Байдуже, через пошук чи ще якось.
Тому й Последний Самурай бачить ті картинки, шо в Німеччині сайти ру не заблоковані.
А E.N тоді чому? Вона в Ха. А ви як бачите, якщо "в нас просто не видно та й годі"?

А E.N тоді чому? Вона в Ха. А ви як бачите, якщо "в нас просто не видно та й годі"?
Я - ніяк не бачу, відцитувала ваше повідомлення з вимкненими вв-кодами та побачила напис(червоним у дописі вище)
E.N чому бачить - декілька варіантів, від впн до ... :)
Умовно кажучи - картинки.ру видно, якщо "дивитись" не з України.(з Німеччини, наприклад)

Назад
Зверху Знизу