Я взагалі була дуже здивована, коли дізналася, що деякі люди не можуть такі тести чи завдання виконувати. Не бачать нічого. Але ж якщо навіть само не покаже, то людина ж може щось навмисно уявити? Дати поштовх.
Я б може подумала, що то люди дуже спокійні, в яких думки не скачуть, які можуть ні про що не думати (цінна якість для медитацій), але я знаю людину, яка не є спокійною, та уявити не може.
Шкода, що так, бо дуже цікаво. Взагалі-то головне, що від цього є користь, але я завжди розглядаю саме з позиції "цікаво". Може тому, що оту користь я все одно не використовую.
Колись була техніка (вочевидь, мене сьогодні пробило на езотеричну тематику

), де ми уявляли себе котами. Це було так цікаво! Тобто просто відчуваєш себе кішкою. Я тоді у думках точила кігті об підлогу і хвостом мотиляла. А ще я була така задоволена собою, і постійно приходила думка: яка я красива!

Просто сиділа в образі чорно-білої кішки і милувалася собою

А після техніки Вчитель сказав, що вона в тому числі дає упевненість в собі (головне - то прибирає негативну енергію).
То он звідки та думка про красоту

Але ця техніка без Вчителя не працює, я сама потім пробувала її, але не було тих відчуттів.