Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Не бровей а вій .... не знаю навіщо зараз це роблю. Підтримую просто все, що працюе в Харкові.

А також вигідно
Я спочатку і не зрозумів, чого це вони закидають вудки про одруження. І саме зараз)
А потім я їх побачив - одружені місяц, але за компенсацію розірве
Їй *** на поховання приїхати "а на кого ж я дітей залишу за кордоном?!", "та ми місяць одружені і бачила я його лише 2 раза", а як за грошима то летить на всіх парах
Я не буду скринити і розміщувати, що деякі чоловіки із ЗУ в групах допомоги українцям пишуть. Деякі взагалі не соромляться. Так і пишуть українською: я не патріот, це не моє, мені все не потрібно. Я хочу добре і комфортно жити.
Не хочу викладати на форумі й нову хвилю гніву заганяти. Будуть кричати, що бути такого не може.
І **** профіль справжній має. 4 дітей. Фото викладає. І все йому не так. Пише я сюди дітей привіз, а мене погано обслуговують. Довго, черги. З Ковеля один такий "герой".
Що довше війна - то більше людей знімають маски і показують своє обличчя.

І мені воно не треба. Але можна було сервіс протестувати
Вже протестували )))

Мобільний застосунок Дія, що надає дердавн послуги онлайн у смартфоні тепер має функцію єШлюб, щоб українці швидше та більше укладали шлюб. Одразу після релізу нової функції, два українці, що мали стосунки і спільне майно біля десяти років, теж подали заяву на створення родиун через "Дія". Але є одне але - це хлопці.

До речі, я спробувала сьогодні тест з української пройти. На сайті тестів школярів знайшла. З 10 питань на 2 правильно відповіла))))
Такий знавець української мови.
Якісь завдання з наголосом, з правильною літерою у всіх словах. Усе в кашу зливається.
Поки дочитаєш - здається, що все правильно, або все не правильно.
Ось такі невтішні результати.

І иатуаж губ маю

Не знаю, я нафарбована негарно виглядаю. Навіть коли професіонали макіяж робили - мені не дуже подобалося. Коли брови приведу до ладу, мені подобається. А так у мене є рум'яна і блиски Dior блідо рожевого тону. Туш для вій ледве помітна.

Не знаю, я нафарбована негарно виглядаю. Навіть коли професіонали макіяж робили - мені не дуже подобалося. Коли брови приведу до ладу, мені подобається. А так у мене є рум'яна і блиски Dior блідо рожевого тону. Туш для вій ледве помітна.
Та в мене блідий татуаж. Я не люблю фарбуватись. Через те і зробила. Я помаду ненавиджу . Нема часу фарбувати брови і вії. Татуаж то ж не означає тату. То ж перманентний, він на роки 4 і все .

Та в мене блідий татуаж. Я не люблю фарбуватись. Через те і зробила. Я помаду ненавиджу . Нема часу фарбувати брови і вії. Татуаж то ж не означає тату. То ж перманентний, він на роки 4 і все .
Убовтала)))

Назад
Зверху Знизу