Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це дуже вдало, поставлю собі на телефон :)
Нічого собі! :eyecrazy: Дякую, але не став, я тобі щось краще намалюю, мені просто потренуватися треба і ті пензлі вивчити. Я вже думаю чи позаписувати їх, яким що малювати :іржач: пів години відшукувала чим отой літаючий сніг зробити, хоча за пів години до цього ним користувалася :іржач:

То ти хотіла поласувати пряниками і спокусилася, а воно не все золото що блищить.
Просто пряниками я ласувала перед тим. А воно трохи інше, я думала, що більш сдобне, як тульський пряник. Там такі прямокутнички і навіть візерунок зверху, і цукром глазуровані, а по боках повидло стирчить :іржач:

Так от... Намалювавши ті квіти, я вирішила, що я досягла певного рівня майстерності, щоб взятися за шедевр :іржач: Картина називається "Море у морі". Хоча тепер я думаю, може одне з морів замінити таки на пісок 🤔 То мені просто хотілося спробувати хвилю зобразити.

Переглянути вкладення 13225129

Останнє редагування:
День добрий. Я вже потоенувалась, попрацювала, сходила на бьюті процедури. Пью каву, продовжуючи працювати до 20.00 сьогодні .

Вчора купила печиво. У житті гіршого не їла. В нього смак господарчого магазину. Не такого, де пральним порошком пахне, а як у сільському магазині - пластмасовий запах. А в печива такий смак. Ще й коли жуєш, то як пластилін. Не можу уявити з чого воно. На вигляд таке смачненьке було, з повидлом, на пряники схоже.
Якось поїхала з татом по оптовим базами. Там торти і печиво в ящиках валялися. Без холодильників. Цікаво. З чого воно зроблене.

День добрий. Я вже потоенувалась, попрацювала, сходила на бьюті процедури. Пью каву, продовжуючи працювати до 20.00 сьогодні .
А мені сьогодні йти на ДН. А як так не хочу! Хто придумав оті свята, на яких треба бути присутнім! :хмммм:

Останнє редагування:
Я почитала, склала план справ на березень, сижу вишиваю, поки роботи нема. Релакс.

Почитала сьогоднішній пост Кулеби, шмигнула носом. Зима пройшла, ми не замерзли.
В мене план на місяць ніколи не вдасться, він рухне, це точно.

Я на щось натиснула випадково, і в мене відкрилися вибрані повідомлення. Це що - як ріпка? Мені там, виявляється, люди щось пишуть, а я і не знала...
І як його тепер знов відшукати?

Останнє редагування:
Правильно, який там план. Живу сьогоднішнім днем, сумку не розкладаю.
Але то інші відчуття так же? Переоцінка цінностей . Нажаль таким шляхом. Бажаю тобі , що б трапилось щось дуже добре.

Відчуете себе дітьми .
Яким чином? :) Дорослі за столом, діти періодично теж. А як вони граються, я і так бачу :)
Я не дуже люблю застілля, мені там нудно. Виключення - якщо то мої друзі, тай то, хай би не за столом.
Добре, що можна в інеті сидіти, я минулого разу так і робила :)

Назад
Зверху Знизу