Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У мене чомусь багато часу проходить від моменту відкриття очей і до кави. Що я роблю, не зрозуміло. Ну, взяла книжку почитала, ну вмилася, ну кухню прибрала, а час-то де подівся?? :незрозумію: :-)
Мій внутрішній голос шепоче - полежи ще під пуховою ковдрою. Не йди нікуди.
Насправді сьогодні встала близько 5 ранку. І була перша чашка кави. Потім сина до школи проводила. Потім над презентацією попрацювала. Зрозуміла, що очі закриваються. І зараз другий добрий ранок.

Так от. Завантажила я перший-ліпший додаток, так купа пензлів, які ще й треба налаштовувати, і ще якісь інструменти, як у фотошопі. Щоб малювати, треба возькати пальцем по екрану. Спробувала кілька ліній - що попало виходить. Почала інші пензлики тестувати, режими міняти, все одно хтозна що, але побачила, що фарби так гарно змішуються, ото як знаєте багато відео є, як люди за 5 хвилин малюють малюнок у японському стилі. Мені таке цікаво, хотілося б спробувати. Я саме дивилася такий ролик кілька днів тому. Тож вирішила ту картину малювати - по пам'яті, бо як воно точно робиться не пам'ятала.
Ну, з тими пензлями важко, їх там штук 50, і в кожного купа налаштувань. Більше часу витрачаєш на їх випробування, ото цілий день день вчора ті пензлики і вивчала, не можу запам'ятати який як малює :незнаю: доводилося кожен раз усі заново передивлятися.
Але картину таки намалювала. Якби по ролику робила, то б краще було б, ну для першого разу згодиться, а далі треба буде вже дивитися як те майстри роблять :)

А ви вже заяву подаєте?
А ось цікаво, чи будуть/були такі випадки за цю війну, коли молодята тільки листувалися на відстані і вирішили побратися онлайн? Мені здається, повинні бути :)
А зустрітися тільки після перемоги. Вже одруженими. Це якось зворушливо і прикольно.

А ось цікаво, чи будуть/були такі випадки за цю війну, коли молодята тільки листувалися на відстані і вирішили побратися онлайн? Мені здається, повинні бути :)
А зустрітися тільки після перемоги. Вже одруженими. Це якось зворушливо і прикольно.
У групах допомоги читала, що так намагалися одружитися з військовими на фронті. Уже не пам'ятаю всього. Тому не буду вигадувати.

На стелі "троянда" з коробочок маку. До чого б це?

Так от. Завантажила я перший-ліпший додаток, так купа пензлів, які ще й треба налаштовувати, і ще якісь інструменти, як у фотошопі. Щоб малювати, треба возькати пальцем по екрану. Спробувала кілька ліній - що попало виходить. Почала інші пензлики тестувати, режими міняти, все одно хтозна що, але побачила, що фарби так гарно змішуються, ото як знаєте багато відео є, як люди за 5 хвилин малюють малюнок у японському стилі. Мені таке цікаво, хотілося б спробувати. Я саме дивилася такий ролик кілька днів тому. Тож вирішила ту картину малювати - по пам'яті, бо як воно точно робиться не пам'ятала.
Ну, з тими пензлями важко, їх там штук 50, і в кожного купа налаштувань. Більше часу витрачаєш на їх випробування, ото цілий день день вчора ті пензлики і вивчала, не можу запам'ятати який як малює :незнаю: доводилося кожен раз усі заново передивлятися.
Але картину таки намалювала. Якби по ролику робила, то б краще було б, ну для першого разу згодиться, а далі треба буде вже дивитися як те майстри роблять :)
Чому тінь тільки у дівчинки? Здається що дерева в повітрі висять

Гарно. Тільки я б фігурку дівчинки доробила, щоб було стрункіше - мені чомусь здається, тоді враження буде більш гармонійне. А сакура класно.
Дякую :)
Я й ту дівчину ледве намалювала. Палець втричі товщий за дівчину, так що то нелегко :) І що малюєш, взагалі не видно, все навмання. Ну, якщо велике, то видно, звісно:)

Вчора купила печиво. У житті гіршого не їла. В нього смак господарчого магазину. Не такого, де пральним порошком пахне, а як у сільському магазині - пластмасовий запах. А в печива такий смак. Ще й коли жуєш, то як пластилін. Не можу уявити з чого воно. На вигляд таке смачненьке було, з повидлом, на пряники схоже.

Хто ж купує яке попало печиво на базарі?
Треба брати перевірене Рошен.

Чесно? Я була впевнена, що це доріжка в снігу.
Я не засмучена, це ж просто була спроба. Тим більш, що мої відносини з малюванням - це шкільні фарби і один пензлик, яким малюєш все. Я дуже слабко уявляю як то правильно робиться :)
Далі я вирішила спробувати малювати квіти. І в мене не вийшло :іржач: Не получається просто так пальцем намалювати квітку, як олівцем. Довелося знову кілька годин пробувати пензлі і міняти режими. Ну, щось вийшло.

Вкладення

• 02222cfc-83bc-43ef-97b4-4fba8cc2fa3e.webp
    02222cfc-83bc-43ef-97b4-4fba8cc2fa3e.webp
    69.2 КБ · Перегляди: 31
Хто ж купує яке попало печиво на базарі?
Треба брати перевірене Рошен.
Немає в нас печива на базарі. В нас і базару нема :іржач:
А в магазині багато, але такого я ще не їла :іржач: І воно дуже схоже на пряники, я думала, що це вони і є, тільки трохи інакші.

А в магазині багато, але такого я ще не їла :іржач: І воно дуже схоже на пряники, я думала, що це вони і є, тільки трохи інакші.
То ти хотіла поласувати пряниками і спокусилася, а воно не все золото що блищить.

Назад
Зверху Знизу