Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
От мені треба теж гантельки. Дівчачого кольору. :D

• Лав
Реакції: E.N
Якщо казати про фільми, то Володаря і Хоббіта можу дивитися незкінченно :кручусь:
Пів року тому мені здавалося, що не зможу переглянути ніколи. Зараз розумію, що зможу і навіть розумію коли:)

Пів року тому мені здавалося, що не зможу переглянути ніколи. Зараз розумію, що зможу і навіть розумію коли:)
Був у когось з френдів пост до річниці - напишіть, що ви найперше зробите після Перемоги. :)

А я чогось не можу. Воно мені нуднувате . Хоча й красиве і заспокійливе.
:сплю::D
Пора робити генеральне прибирання? :D:клас:

• Це смішно!
Реакції: E.N
Корисно буває ритися в архівах Дзеркалля :) Я ось натрапила на серіал, який досі не бачила, на вампирську тематику. А актор мені знайомий по серіалу "Полдарк". Сховаю, бо ти не любиш чорне кучеряве волосся.

Лена, ти сама його навряд чи бачила? Не твій улюблений жанр, мені здається :)
Так, тему можна читати як книгу :)
Ти вдруге за кілька днів пишеш, що я не люблю чорне волосся. Те, що мені дужче подобаються блондини, не означає, що не подобаються брюнети. А от курчаве - дійсно, не люблю ніякого кольору :)
От Война і Мир то мені нудна дуже . Читала теж перегортаючи. Ще й читати довелось декілька разів. В Університеті...
Коли читала в школі, то подобалося, але про війну я пропускала.

Я ще Властелин колец не дивилась і Тітанік ніколи. Я засипали на 5й хвилині . То не мое щось .
І я Титанік не дивилася, бо він погано закінчуються. А Володаря довго обходила, бо починала читати книгу і то для мене була дику нудьга :іржач: Але коли я таки взялася за фільм, то виявилося дуже цікаво, передивилася усі і було замало :)

І я Титанік не дивилася, бо він погано закінчується.
І я вважаю, що погано :) Ну що таке - дожити до 90, чи скільки їй там було, років, це жахливо, я вважаю. Хоча, це в мене своє особисте.

Назад
Зверху Знизу